Porsche Asigurari lanseaza o metoda mai simpla de plata - Direct Debit
Porsche Asigurări, parte a Porsche Finance Group România, a introdus o metodă nouă si accesibilă de plată a politelor de asigurări: Direct Debit. Prin acest serviciu, compania îsi propune să vină în ajutorul clientilor care doresc să evite vizitele lunare la bancă si aglomeratia de la ghisee, dar vor să achite ratele la timp.

Prin Direct Debit plata politei se poate realiza prin Porsche Bank sau prin orice altă bancă la care clientul Porsche Asigurări are un cont curent.

„Serviciul este foarte accesibil si avantajos si se adresează tuturor titularilor de cont curent, persoane fizice sau juridice. Singurele conditii pentru ca un client să poată beneficia de acest serviciu sunt ca acesta să aibă un cont bancar curent, să încheie cu banca sa un contract de plată prin Direct Debit si să aibă disponibil suficient în cont, la data scadentei facturii”, a spus Kurt Leitner, CEO al Porsche Finance Group.

Serviciul Direct Debit a fost conceput pentru a face lucrurile mai simple pentru clientii si potentialii clienti ai Porsche Finance Group. Unicul lucru pe care trebuie să-l facă un client Porsche Asigurări pentru a accesa acest nou serviciu este să semneze un mandat cu banca la care are un cont curent, apoi banca respectivă va plăti automat suma prevăzută. Plătile se vor efectua de către bancă doar în limitele mandatului acordat. În consecintă, la data stabilită, banca face plata către contul Porsche Asigurări de la Porsche Bank.

Noul serviciu al Porsche Asigurări implică patru actori: clientul (persoana care realizează plata) – cumpărătorul serviciilor de asigurări care presupun plăti repetate cu o frecventă determinată; beneficiarul (Porsche Asigurări) – oferă servicii de asigurări clientului; banca colectoare (Porsche Bank) – banca unde beneficiarul are deschise conturile ce urmează a fi creditate; banca plătitoare (poate fi banca la care clientul are cont curent sau Porsche Bank) – banca ce va plăti suma prevazută în mandatul de debitare directă.

Porsche Finance Group se ocupă cu finantarea autoturismelor apartinând mărcilor holding-ului: Volkswagen, Seat, Skoda, Audi, Bentley si Porsche. Grupul este prezent pe piata românească din 1999 si include cinci companii: Porsche Leasing, Porsche Bank, Porsche Broker de Asigurare, Porsche Mobility si Porsche Asigurări.

Porsche Finance Group oferă clientilor săi solutii eficiente si rapide pentru achizitionarea automobilului dorit, conform conceptului “one stop shop”: achizitionare directă, în showroom, finantare prin leasing sau credit asigurare pentru masină si o administrare eficientă a flotelor de masini. Porsche Leasing Romania IFN SA oferă leasing financiar intern pentru persoane fizice si companii. Porsche Bank Romania – prima bancă auto specializată de pe piata românească – oferă credite pentru autoturisme. Porsche Broker de Asigurare completează gama de servicii cu asigurări CASCO si RCA. Porsche Mobility a fost înfiintată cu scopul de a dezvolta serviciul de management de flote, rent-a-car si leasing operational. Porsche Asigurări închide cercul serviciilor integrate ale Porsche Finance Group. Compania oferă asigurarea CASCO, valabilă în toată Europa, pentru masinile noi achizitionate în leasing, credit sau cash, prin companiile grupului, Porsche Leasing, Porsche Mobility sau Porsche Bank.