Activ IMM cel mai nou produs de asigurare pentru protectia micilor afaceri
Allianz-Ţiriac derulează o campanie de vânzări a produselor proprii destinate segmentului IMM-urilor. Oferta include atât poliţele ce asigură, în principal, protecţia activelor şi profitului afacerilor de dimensiuni mici şi mijlocii, cât şi poliţele specifice de planificare a beneficiilor pentru angajaţi.

Întreprinderile Mici şi Mijlocii au, astfel, posibilitatea de a achiziţiona un pachet complet adaptat nevoilor specifice de protecţie şi planificare financiară. În funcţie de produsele / pachetele de asigurare achiziţionate, clienţii Allianz-Ţiriac beneficiază de reduceri ale tarifelor de prime pe toată perioada campaniei.

„Vrem să devenim partenerul în domeniul managementului riscurilor pentru un număr cât mai mare de firme mici şi mijlocii. Pentru asta, în ultimele 12 luni, una dintre priorităţile Allianz-Ţiriac a fost construcţia unei oferte complete de produse de asigurare special concepute pentru nevoile diferitelor categorii de IMM. Campania pe care tocmai am lansat-o reprezintă faza finală a acestui program de accesibilizare a ofertei noastre dedicată Întreprinderilor Mici şi Mijlocii”, subliniază Rangan Bir, CEO al Allianz-Ţiriac Asigurări.

Alături de produsul de bază de asigurare a bunurilor aparţinând persoanelor juridice existent în mod tradiţional în portofoliul companiei, Allianz-Ţiriac Asigurări a dezvoltat o ofertă segmentată de asigurări generale special concepute pentru diferitele categorii de Întreprinderi Mici şi Mijlocii.

Fort IMM se adresează firmelor cu cifră de afaceri de cel mult 10 milioane de euro şi oferă protecţie pentru active asigurabile de până la 8,5 milioane de lei. Fort IMM este un produs flexibil, clientul putând opta pentru diferite tipuri de protecţie, în funcţie de nevoile şi particularităţile activităţii asiguratului: asigurarea clădirilor, a mijloacelor fixe şi circulante, a echipamentelor electronice, a instalaţiilor, dar şi asigurarea banilor sau valorilor din seifuri, a pierderii de profit rezultată ca urmare a întreruperii activităţii, sau asigurarea de răspundere civilă faţă de terţi.

Activ IMM este cel mai nou produs destinat în principal firmelor cu cifră de afaceri de până la 2 milioane de euro, fiind lansat de Allianz-Ţiriac în luna septembrie a.c. Acesta garantează protecţia pentru active asigurabile de până la 1,5 milioane de lei. Activ IMM este o poliţă de asigurare simplă, cu prime de asigurare avantajoase, astfel încât, pentru o sumă accesibilă, clienţii îşi pot proteja afacerea împotriva celor mai frecvente riscuri care le-ar putea pune în pericol continuarea activităţii şi profitabilitatea. Produsul poate fi achiziţionat rapid şi usor, fără a fi necesară o inspecţie tehnică.

„Pentru noi, IMM-urile reprezintă un segment de clienţi strategici, iar dezvoltarea sănătoasă a acestor afaceri depinde şi de un control eficient al riscurilor, mai ales într-un context social, economic şi financiar plin de incertitudini. Activ IMM vine să satisfacă această nevoie crescută de protecţie fiind, în acelaşi timp, un produs simplu, flexibil, cu preţuri accesibile, adaptat realităţilor pieţei şi necesităţilor individualizate ale clienţilor din cadrul segmentului reprezentat de micile afaceri”, declară Rangam Bir.

Acoperirile standardizate ale poliţei Activ IMM, disponibile în trei pachete de asigurare - Standard, Progresiv şi Extra - permit clienţilor să îşi aleagă varianta de asigurare adaptată nevoilor proprii. Aceştia pot beneficia, în funcţie de pachetul ales, de protecţie de bază pentru clădiri, mijloace fixe şi mijloace circulante, dar şi de acoperirea riscurilor de răspundere civilă faţă de terţi şi de protecţie în cazul pierderii de profit rezultată ca urmare a întreruperii activităţii.

În ceea ce priveşte produsele de planificare a beneficiilor pentru angajaţi, Allianz-Ţiriac propune IMM două produse de bază: Protect Grup şi Grup Life, prin intermediul cărora angajatorul, în calitate de contractant, poate achiziţiona pachete de protecţie financiară pentru angajaţi împotriva riscurilor de deces, invaliditate şi intervenţii chirurgicale, incapacitate temporară de muncă etc., garantate de Allianz-Ţiriac Asigurări.

Pentru toate aceste produse, în perioada 1 octombrie – 15 noiembrie, clienţii din rândul IMM-urilor – fie ei noi sau care doresc să continue parteneriatul cu Allianz-Ţiriac în domeniul protecţiei şi planificării financiare – beneficiază de oferte promoţionale, în funcţie de structura pachetelor achiziţionate.