Garanti Bank - Planul de Protectie a Rambursarilor - un produs adresat clientilor Bonus Card
Garanti Bank si BNP Paribas Cardif lansează un nou serviciu financiar adresat clientilor Bonus Card, denumit „Planul de Protectie a Rambursărilor”, oferit sub forma unui produs de asigurare. Persoanele care vor opta pentru acest produs vor beneficia de protectie financiară în următoarele situatii: pierderea involuntară a locului de muncă, incapacitate temporară de muncă, invaliditate totală si permanentă, si deces.

În situatia pierderii involuntare a locului de muncă sau a unei incapacităti temporare de muncă, sumele datorate lunar de către detinătorii de carduri Bonus Card vor fi plătite băncii de către asigurător, pentru o perioadă de până la maximum 18 luni.

În cazul producerii unei invalidităti totale si permanente sau în cazul decesului, banca va anula întreaga sumă datorată de către clienti, acestea fiind achitate de către asigurător în baza politei de asigurare.

„Produsul pe care îl lansăm astăzi le asigură clientilor un sprijin financiar în cazul producerii unor evenimente neprevăzute, precum somajul sau pierderea capacitătii de muncă, sumele datorate băncii fiind achitate de către asigurător. Dată fiind situatia economică actuală, dorim să oferim clientilor nostri un plus de sigurantă, astfel încât să se poată bucura de toate beneficiile Bonus Card”, a declarat Ilgaz Kaya, Director Central Marketing, Garanti Bank.
Cardurile eligibile sunt Bonus Card Standard, Bonus Card Gold, WWF Bonus Card, Bonus Card cu oglindă si Băneasa Bonus Card. Aderarea la „Planul de Protectie a Rambursărilor” se face în momentul semnării de către client a documentului prin care solicită cardul de credit, iar clientii Bonus Card existenti pot solicita acest produs în orice agentie Garanti Bank.

Garanti Bank este o bancă universală, oferind o gamă completă de produse de calitate si servicii inovatoare pentru toate segmentele de business - retail, IMM si corporate. Prezentă pe piata din România din 1998, Garanti Bank a dezvoltat un portofoliu solid de clienti, de peste 230.000. Banca detine o retea de 78 de agentii, 200 de bancomate si peste 7.500 de terminale POS.