Cadou reducere Orange pentru fiecare CASCO de la Astra Asigurari
Astra Asigurari, cea mai mare companie romanesca din piata de profil, si Orange, reteaua de telecomunicatii numarul 1 in Romania, lanseaza campania „Primeste cadou reducerea Orange pentru fiecare CASCO de la Astra!”
.

Campania se adreseaza atat persoanelor fizice cu domiciliul stabil in Romania, care au implinit varsta de 18 ani, cat si persoanelor juridice cu sediul pe teritoriul tarii, care contracteaza o polita CASCO de la Astra Asigurari pana pe 24 iulie 2012.


In momentul contractarii asigurarii, clientii Astra primesc un voucher de reducere ce poate fi folosit in orice Orange shop la achizitionarea unuia sau mai multor accesorii participante la campanie.

Voucherele sunt valabile pana pe 24 iulie 2012 inclusiv, iar reducerea poate fi de 10% sau 15%, aplicata pretului fara TVA al produsului, pentru o selectie de accesorii expusa in magazine.

Mai multe detalii despre campanie si regulamentul acesteia pot fi descarcate de pe http://www.orange.ro/shops/oferte-speciale-ro.html si www.astrasig.ro.