MediHelp Healthcare Plan, un nou plan de asigurari private de sanatate cu acoperire internationala
În 2012, 20% dintre români plănuiesc să lucreaze în străinătate, 8% vor să călătorească, iar 1% intentionează să plece la studii în afara graniţelor României, conform unui studiu CURS. Astfel, după 11 ani de analiză constantă a pieţei şi comportamentului consumatorilor, MediHelp, cel mai important furnizor de asigurări private de sănătate din Europa Centrală şi de Est, a identificat tendinţa românilor de a lucra, locui şi studia în străinătate şi lansează cel mai nou program de asigurări private de sănătate cu acoperire internaţională: MediHelp Healthcare Plan.

Conform unui sondaj CURS comandat de NewsIn, unul din cinci români intenţionează să lucreze în străinătate în 2012. Acelaşi sondaj arată că 8% din populaţia ţării vrea să călătorească în alte ţări, în timp ce mai mult de 1% aleg o ţară străină pentru continuarea studiilor.

În plus, conform UNESCO Higher Education Statistics, numărul românilor care studiază în străinătate a crescut în ultimii 10 ani cu 52% şi continuă pe un trend ascendent. Românii preferă ţari precum Italia, Franţa, Germania, Marea Britanie sau Spania pentru studiu, în timp ce Germania, Spania, Marea Britanie şi Ţările Nordice sunt cele mai uzuale destinaţii pentru cei care îşi caută un loc de muncă în afara ţării.

Luând în considerare aceste fapte, MediHelp International a creat un nou plan de asigurare privată de sănătate cu acoperire internaţională: MediHelp Healthcare Plan. Noul plan are caracteristici unice, care se potrivesc întocmai dorinţelor şi nevoilor de protecţie şi servicii medicale de primă clasă, atât în ţara de rezidenţă, cât şi în orice altă ţară din Europa.

“Duăa ce am cercetat trendurile pieţei, am observat că din ce in ce mai mulţi români aleg să meargă în străinătate, fie că o fac pentru afaceri, pentru studii sau doar de plăcere. Am vrut astfel să putem îndeplini nevoile clienţilor noştri de a avea acces la servicii medicale în spitale sau clinici private, oriunde s-ar afla în Europa şi am dezvoltat MediHelp Healthcare Plan, un plan de asigurare privată de sănătate, care să acopere nevoile medicale ale clienţilor noştri şi să le ofere o şedere fără griji în orice ţară europeană”, a declarat Zahal Levy, Preşedintele MediHelp International.

MediHelp Healthcare Plan oferă acces la servicii medicale de primă clasă şi asistenţă pentru clienţi în orice ţară europeană., offerind acces la îngrijire medicală în spitale şi clinici private. În plus, MediHelp Healthcare Plan poate fi personalizat astfel încât să îndeplinească nevoile şi dorinţele clienţilor de toate vârstele.

MediHelp International este cel mai important furnizor de asigurări private de sănătate din Europa Centrală şi de Est şi este prezent pe piaţa din România începand cu 1999. MediHelp International este manager de distribuţie al BUPA International în Ungaria, Romania si Bulgaria. În parteneriat cu BUPA International, MediHelp îmbină cu succes Asistenţa Medicală cu Asigurarea Internaţională de sănătate, pentru beneficiul clienţilor.