Parteneriat intre Carpatica Asig si reteaua Dacia - Renault - Nissan
Pentru imbunatatirea serviciilor destinate clientilor, Carpatica Asig a incheiat un parteneriat strategic cu reteaua de service-uri auto Dacia - Renault - Nissan. Parteneriatul a intrat in vigoare la sfarsitul lunii august, fiind valabil atat pentru asigurarile de raspundere civila auto obligatorii, cat si pentru asigurarile facultative pentru avarii de tip CASCO.

Avantajele directe ale clientilor Dacia-Renault-Nissan, beneficiari ai unei polite de asigurare la Carpatica Asig, constau in reducerea timpului de efectuare a reparatiilor si, implicit, diminuarea perioadei de instrumentare a dosarului de dauna, precum si reducerea la minimum a implicarii clientului in procesul de constare si reparatie, care se deruleaza in mod nemijlocit intre asigurator si service (inclusiv decontarea costurilor).

Grupul Renault detine in prezent in Romania cea mai dezvoltata retea de service-uri la nivel national - 89 de unitati Dacia, 49 de unitati Renault si 24 de unitati Nissan.

Parteneriatul incheiat de Carpatica Asig cu reteaua de service-uri auto Dacia-Renault-Nissan se inscrie in procesul de optimizare a procedurilor de solutionare a daunelor, directie strategica a companiei in anul 2012.  

CARPATICA ASIG a fost înfiinţata în anul 1996, cu capital integral privat, sub denumirea de ASA ASIGURARI ATLASSIB, in cadrul holdingului ATLASSIB.

In septembrie 2004 compania şi-a schimbat denumirea în CARPATICA ASIG - parte a Grupului Financiar CARPATICA, raspunzand astfel cerinţele pieţii privind serviciile financiare integrate.  
Compania are peste 90 de unitati in intreaga tara, colaborand cu peste 5000 de intermediari si practica asigurari generale (non-viata).