Eureko Asigurari a lansat Junior Asigurarea de Sanatate pentru copii
Eureko Asigurari a lansat “Junior”, o asigurare de sanatate destinata copiilor si tinerilor cu varsta cuprinsa între 12 luni si 18 ani si menita sa acopere nevoile specifice ale acestora în ceea ce priveste accesul la servicii medicale de calitate.

În functie de serviciile medicale oferite, planul Junior poate fi accesat în doua variante: Basic Plan Junior si Full Plan Junior.

“Am conceput Junior pentru ca suntem constienti de nevoile copiilor si tinerilor în ceea ce priveste calitatea serviciilor medicale private de sanatate pe care le acceseaza. Ne dorim ca Junior sa reprezinte pentru acestia un mijloc de preventie si de acces la o retea vasta de furnizori de servicii medicale. Nu în ultimul rand, am creat un produs accesibil, astfel ca pretul începe de la mai putin de 23 de euro pe luna”, a declarat Carmen Radu, director general adjunct al Eureko Asigurari.

Ca si în cazul asigurarilor de sanatate existente în portofoliul Eureko Asigurari, noul produs ofera acces la o paleta larga de servicii medicale.

Pachetul Basic Plan Junior include, dar nu limitativ, urmatoarele servicii medicale: 7 consultatii pe an efectuate de medici specialisti din reteaua de sanatate Eureko; toate procedurile medicale (nelimitat); toate examenele de diagnostic (analize de laborator, radiografii, rezonanta magnetica nucleara, computer tomograf, PET-CT etc), nelimitat; discount-uri la servicii medicale (inclusiv stomatologice) în clinici partenere Eureko; toate cheltuielile de spitalizare si interventii chirurgicale în spitalul “Regina Maria – Euroclinic” si spitalele “Regina Maria reteaua privata de sanatate”, respectiv 70% din cheltuielile de spitalizare si pentru interventii chirurgicale în alte spitale din reteaua de sanatate Eureko; indemnizatii pentru spitalizare si interventii chirurgicale în cazul în care se acceseaza spitale ce nu fac parte din reteaua de sanatate Eureko, din tara sau strainatate; transport medical de urgenta de 3 ori/an; acces 24 de ore din 24 la Centrul de Coordonare 021 9677; acces la toti furnizorii si la toate specialitatile medicale ce alcatuiesc reteaua de sanatate Eureko.

Eureko este un grup de asigurari nelistat la bursa, activ în alte sapte tari europene, în afara de tara de origine, Olanda. Obiectul principal de activitate este reprezentat de asigurari – generale, sanatate si protectia veniturilor – si serviciile legate de asigurari de viata si pensii administrate privat. Bazandu-ne pe radacinile noastre cooperatiste, avem o misiune clara: sa fim cel mai de încredere asigurator. Ne urmam aceasta ambitie prin orientarea catre clienti si catre rezultate, în toate activitatile în care ne implicam.

Grupul este prezent în Romania prin Eureko Asigurari si Eureko Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private.