Asigurare Groupama destinata angajatilor companiilor care sunt clienti Banca Transilvania

Banca Transilvania şi Groupama Asigurări lansează un produs de asigurare adresat exclusiv angajaţilor companiilor care sunt clienţi BT: Protecţie pentru angajaţi prin asigurare colectivă de accidente (http://www.bancatransilvania.ro/clienti-imm/imm-bancassurance/).

BT continuă să susţină întreprinzătorii, prin lansarea acestui produs de asigurare, conceput ca urmare a feedbackului primit din partea clienţilor. Asigurarea oferă protecţie în cazul unui eveniment neprevăzut din viaţa unei persoane şi, implicit, a unei companii.

Asigurarea acoperă accidentele suferite de angajaţii unei firme în timpul îndeplinirii obligaţiilor de serviciu, când fac deplasări în ţară şi în străinătate ori se deplasează spre sau de la locul de muncă. Produsul lansat de Banca Transilvania și Groupama Asigurări acoperă plata spitalizării de până la 60 de zile pe an; intervenţii chirurgicale şi cheltuieli medicale; o primă în caz de accident, invaliditate, boală sau deces. Asigurarea este valabilă atât pe teritoriul României, cât și în străinătate.

Principalul beneficiu adus de noul produs companiilor este protecţia angajaţilor, ceea ce reprezintă o modalitate de motivare şi de fidelizare a echipei unei companii, prin includerea asigurării în pachetul sarlarial.

Banca Transilvania pune la dispoziţie următorul număr de telefon pentru persoanele care doresc mai multe detalii despre noul produs: 0264.308.028.
 
Parteneriatul strategic dintre Banca Transilvania şi Groupama Asigurări a început în anul 2008, de când produsele de asigurare complementare produselor BT sunt vândute prin intermediul reţelei de unităţi a băncii (bancassurance).