Posesorii de card MOL Multibonus primesc reduceri la prima de asigurare, in reteaua Safety Broker

MOL România, unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața carburanților din România și Safety Broker anunță lansarea campaniei “ASIGURĂ-TE CA AI CARBURANT!”, prima etapă a parteneriatului strategic încheiat între cele două companii.

Astfel, in perioada iulie – decembrie 2013, posesorii de carduri Multibonus care încheie o poliță de asigurare în rețeaua Safety Broker beneficiază de reduceri speciale ale primei de asigurare.

În plus, orice client sau potențial client Safety Broker, indiferent daca este sau nu posesor al unui card Multibonus MOL, care achiziționeaza asigurari noi pentru care achita o valoare mai mare de 1.000 RON primește automat un card de carburant MOL Green preîncărcat cu 50 ron sau 100 RON in functie de valoarea primei platite. Cardurile sunt valabile în rețeaua de benzinării MOL România.

„Prin intermediul acestei promoții dorim să le fim alături posesorilor de carduri MultiBonus emise de MOL România, cărora suntem mândri să le oferim soluții complete de asigurare la cele mai bune prețuri”, punctează Viorel Vasile, Managing Partner al Safety Broker. “În plus, ne propunem sa oferim beneficii speciale clientilor Safety Broker ce achita sume mai mari de 1.000 lei astfel incat să atragem în fiecare lună circa 15.000 de clienți noi”, spune oficialul Safety.

Lansarea parteneriatului vine în completarea strategiei companiei Safety Broker de a dezvolta pachete unice de asigurare în România, impreuna cu parteneri de elita.