Campanie de promovare neconventionala a reducerilor la RCA, lansata de rca-ieftin.ro

Pintilie Broker de Asigurare (PBA), lider în domeniul asigurărilor online din România, promovează reducerile de până la 18% la RCA printr-o campanie neconvenţională desfăşurată în Constanţa.

Campania se desfăşoară între 1 şi 7 august 2013 şi are ca scop promovarea reducerilor la orice RCA online. Astfel, doar şoferii care îşi comandă poliţele pe www.rca-ieftin.ro pot beneficia de reduceri pe loc de până la 18% din valoarea poliţei.

Pentru a promova reducerile acordate pe site-ul RCA Ieftin, PBA a organizat o campanie de promovare in traficul din Constanţa. La campanie participă 10 hostesse care îi întâmpină pe şoferi cu mesaje care să le aducă zâmbetul pe buze.

Astfel, şoferii care vor avea drum în timpul campaniei pe Bulevardul Mamaia, la intrarea în staţiune, pot avea ocazia să se întâlnească cu hostessele RCA Ieftin.

„Organizăm această campanie din dorinţa de a le face şoferilor ziua mai frumoasă, atât prin mesajele haioase pe care le afişează hostessele RCA Ieftin pe pancarte, cât şi prin vestea că pot beneficia de cele mai bune preţuri de pe piaţă la poliţele RCA de pe www.rca-ieftin.ro”, a declarat Valentin Radu, director de marketing la Pintilie Broker de Asigurare.

Campania de promovare neconvenţională a reducerilor prin RCA Ieftin se află la a doua ediţie. Prima ediţie s-a desfăşurat în Bucureşti, în perioada 26 iunie – 12 iulie.
 
PINTILIE Broker de Asigurare este cel mai important jucător de pe piaţa de asigurări online din România prin site-urile asiguratorii.ro şi rca-ieftin.ro, acesta din urma înregistrând peste 1.500.000 de vizitatori unici de la înfiinţare. (Sursa: Google Analytics şi www.trafic.ro).