Polita de asigurare My Travels de la Gothaer se poate emite inclusiv online si acopera multiple calatorii in strainatate

Gothaer Asigurări Reasigurări oferă clienților săi asigurarea de călătorie My Travels, creată special pentru toți cei care călătoresc des în afara țării fie în interes personal sau de afaceri și care doresc să aibă o singură poliță de asigurare pentru toate călătoriile lor. Mai mult, asigurarea se poate comanda și plăti online pe www.gothaer.ro, facilitând într-un mod ușor și comod accesul clienților la aceasta.

Cu My Travels, persoanele care călătoresc oriunde în lume au acoperit un numar nelimitat de călătorii pe parcursul unui an de zile (durata maximă a fiecărei călătorii de 45 zile), într-o sumă asigurată de 30.000 euro. Cardul ergonomic personalizat My Travels cuprinde informații referitoare la polița de asigurare, precum și detaliile de contact necesare în cazul unui eveniment neprevăzut asigurat.

“Dincolo de beneficiul acoperirii riscurilor ce pot apărea în timpul unei călătorii în afara țării, asigurările de călătorie reprezintă o garanție și o dovadă de responsabilitate față de noi înșine. Asigurarea My Travels pe care o punem la dispoziția clienților noștri este un produs special creat pentru persoanele care nu au timp să încheie o poliță de asigurare înaintea fiecărei călătorii, persoane care țin la confortul lor și vor ca asiguratorul să le fie aproape și la “îndemână” atunci cand au cea mai mare nevoie” declară Ilona Alexandru, Director Marketing, Gothaer Asigurări Reasigurări.

Astfel, cu cardul My Travels de la Gothaer, clientul poate călători oricând doreşte, fără avizare înainte de plecare, beneficiind de toate avantajele oferite de această poliţă de asigurare, printre care enumerăm: asistenţa medicală de urgenţă care include consultaţia şi diagnosticarea, tratamentul, medicaţia, spitalizarea sau intervenţiile chirurgicale, precum şi transportul medical de urgenţă şi repatrierea medicală. Se poate opta suplimentar și pentru asigurarea bagajelor în limita a 500 de euro, precum și pentru acoperirea evenimentelor ce pot apărea în timpul practicării sporturilor de agrement.

Oferta Gothaer Asigurări Reasigurări cuprinde produse cheie adresate atât persoanelor fizice cât şi celor juridice şi include atât tipurile de asigurări specifice nevoilor individuale private, precum asigurările de locuinţe, casco şi sănătate, cât şi o gamă largă de produse inovatoare adresate antreprenorilor, companiilor mici şi mijlocii şi angajaţilor.