Bond Garant 5, un nou produs UniCredit Tiriac Bank care permite persoanelor fizice sa investeasca in obligatiunile bancii

UniCredit Tiriac Bank si ERGO lanseaza un produs de investitii performant si inovativ, Bond Garant 5, care se bazeaza pe obligatiunile corporative cu maturitate de cinci ani, in lei, lansate de banca in luna iunie 2013.

Bond Garant 5 este un produs de asigurare de tip unit linked, care combina componenta investitionala cu protectia oferita de o asigurare de viata.

Produsul are maturitatea sub 5 ani, cu data de scadenta 1 iulie 2018 si aduce un randament foarte atractiv pentru aceasta perioada, de 31,75% din valoarea primei investite. Conform legislatiei in vigoare, despagubirile si sumele rezultate din asigurarile de viata nu sunt supuse impozitarii.

Bond Garant 5 a fost conceput cu o prima investita unica de minimum 10.000 lei.

Produsul are o componenta de protecţie – prin suma platita in caz de deces si o componenta investitionala – la maturitate clientul primeste prima investita plus randamentul de 31,75%.

In cazul decesului persoanei asigurate, beneficiarul va primi suma asigurata egala cu 105% din valoarea primei investite sau valoarea contului calculat pe baza valorii de piata, oricare dintre valori este mai mare.

Produsul se adreseaza clientilor conservatori, care doresc sa beneficieze de protectia oferita de asigurarea de viata, cat si de randamentul oferit de investitia pe termen lung, care prefera economisirea in moneda locala si care doresc diversificarea plasarii sumelor economisite.

Conditiile de eligibilitate sunt permisive, varsta minima la inceputul acoperirii prin asigurare fiind de 16 ani, varsta maxima la inceputul acoperirii prin asigurare de 65 ani, iar varsta maxima la iesirea din asigurare 70 ani.

Costul achizitiei Bond Garant 5 este de 4% up-front, aditional sumei investite.

Produsul poate fi gasit in toate sucursalele UniCredit Tiriac Bank.