Safety Broker a incheiat un parteneriat cu Bosch Car Service

Safety Broker a încheiat un parteneriat strategic cu Bosch Car Service, una dintre cele mai mari reţele naţionale de unităţi reparatoare pentru autovehicule.

Astfel, începand cu 1 septembrie 2013, toţi clienţii care încheie poliţe RCA şi CASCO prin intermediul Safety Broker vor beneficia de reduceri de 150 lei pentru fiecare poliţă încheiată. Procedura este foarte simplă, fiecare client urmând a primi automat un Voucher ce îi conferă dreptul de a utiliza servicii de această valoare în cadrul oricărui service din reţeaua Bosch. Voucherul acoperă orice serviciu de manoperă şi nu este condiţionat de înlocuiri sau achiziţii ce ar genera costuri suplimentare.

În plus, parteneriatul dintre Safety Broker şi reţeaua de service-uri Bosch marchează şi lansarea unui nou produs co-branded: Casco Executive. Asigurarea se adresează cu precădere clienţilor persoane fizice ce doresc să beneficieze de servicii premium, dar şi companiilor interesate să își protejeze flota de autoturisme.

Principala inovație adusă de produs este includerea în polița de asigurare pentru avarii și furt a autovehiculelor a unor acoperiri și servicii suplimentare, disponibile în mod gratuit, precum:

• accesul preferențial la rețeaua națională de service-uri auto Bosch

• mașină la schimb pe perioada reparației

• asistență rutieră specializată prin programul “Mecanicul Meu”

• call-center dedicat pentru intervenții și suport în caz de daună

• asistență VIP în managementul daunelor

• fransize reduse sau zero la prețuri competitive

• discounturi importante la manoperă pentru orice intervenție în rețeaua Bosch

“Ne bucurăm să putem oferi clientilor nostri beneficii deosebite si pachete de asigurari premium, unicat pe piaţa românească. O asigurare Casco are un singur rol, de a ne face viață mai ușoară, iar prin serviciile noastre clienții vor resimți mai puțin lipsa mașinii preferate pe perioada reparației”, a precizat Viorel Vasile, Managing Partner al Safety Broker. Acest parteneriat vine în completarea strategiei companiei Safety Broker de a dezvolta pachete de asigurare deosebite în parteneriat cu societăți de asigurare de renume și cu unități reparatoare de elită.