PAID ii va despagubi in regim de urgenta pe toti proprietarii care detin o polita de asigurare obligatorie a locuintelor

Ca urmare a inundațiilor catastrofale din ultimele zile, PAID anuntă că va rezolva în regim de urgență dosarele de daună ale tuturor proprietarilor, din zonele afectate, care dețin o poliță de asigurare obligatorie a locuințelor. In acest scop, la nivelul PAID a fost format deja un comitet de urgență cu atribuții în centralizarea tuturor informațiiilor din terioriu.

Nicoleta Radu-Neacșu, director general, PAID: Suntem operativi si concentrați pe soluționarea eficientă a situației intervenite ca urmare a inundațiilor. De altfel, românii trebuie să ințeleagă că PAID este o societate puternica, organizata, cu proceduri ferme de lucru in caz de urgenta. Toti asigurații vor beneficia de sprijinul nostru în timp real, PAID a fost înființat tocmai pentru a putea rezolva situații de urgentă precum cea produsă și de a acoperi daunele pe care autoritațile nu iși pot permite să le mai achite de la bugetele locale.

Prin urmare, toți proprietarii de locuințe, din zonele afectate de inundații, care dețin o polită de asigurare obligatorie valabilă pot suna la numarul de telefon 0735 333 930 pentru consiliere și pentru a facilita accesul asiguraţilor la drepturile ce le revin din poliţa de asigurare.


Valoarea daunelor achitate de PAID pe parcursul anului 2012 s-a ridicat la peste 270.000 lei (peste 62.000 euro), iar in primele șase luni din 2013, PAID a plătit daune în valoare de 57.960 lei (13.000 euro).