Companiei Euroins Romania i-a fost retrasa interdictia de vanzarea a politelor RCA

Ca urmare a unei proceduri de audit complexe derulate de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), Euroins România anunţă recăpătarea dreptului de a vinde poliţe de răspundere civilă auto şi, implicit, reluarea activităţii pe acest segment. Compania a primit astăzi, din partea ASF, Decizia Nr. 742 privind reluarea activităţii de practicare a asigurării obligatorii de răspundere civilă pentru prejudicii produse prin accidente de vehicule. 

Euroins România şi-a recăpătat acest drept după aplicarea de măsuri suplimentare în vederea eliminării cauzelor care au dus la sancţionarea companiei cu interzicerea temporară a practicării asigurării RCA la finalul lunii trecute.

Pe parcursul ultimelor trei săptămâni, Euroins România şi-a desfăşurat activitatea în conformitate cu cerinţele ASF şi a adoptat toate măsurile necesare, inclusiv numirea unui nou director la conducerea Departamentului Daune, pentru a asigura respectarea pe deplin a tuturor reglementărilor.

Activitatea Euroins are la bază practicile internaţionale în toate aspectele sale de activitate, oferind produse competitive în piaţa românească de profil. Compania depune eforturi permanente pentru a asigura cea mai bună calitate a serviciilor, fiind certificată integral ISO 9001, garanţie a funcţionalităţii sistemului de management al calităţii.

Acţionarii Euroins România sunt pe deplin hotărâţi să continue să susţină compania, motiv pentru care cei peste 1.000.000 de clienţi ai societăţii nu au niciun fel de motiv de îngrijorare cu privire la solvabilitatea companiei şi la capacitatea de plată a daunelor.