Wim Bosman a inregistrat un profit de circa 860.000 lei in primul semestru al anului 2013

Compania de logistica, transporturi si comisionare vamala Wim Bosman Romania, parte a grupului neozeelandez Mainfreight, a finalizat primele 6 luni ale anului in curs cu afaceri de 27,3 milioane lei, in crestere cu circa 19% fata de perioada similara a lui 2012.

Wim Bosman Romania, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata locala de logistica, transporturi si comisionare vamala, a finalizat primul semestru al anului cu un profit de circa 860.000 lei.

Principalele motoare care au condus la cresterea business-ului Wim Bosman Romania din primele 6 luni ale anului au fost atat atragerea de noi clienti in portofoliu, cat si investitiile realizate in vederea diversificarii serviciilor oferite clientilor existenti.
 
“Rezultatele inregistrate in primul semestru al anului nu sunt o surpriza pentru noi, ci rezultatul efortului constant si sustinut al Wim Bosman Romania de a oferi cele mai bune solutii si servicii cu valoare adaugata clientilor cu care lucreaza, fie ca vorbim de cei cu istorie sau de cei noi. Bineinteles, performanta din primul semestru ne intareste convingerea ca pana la finalul anului ne vom indeplini toate obiectivele setate pentru 2013”, declara Emil Ion, Managing Director Wim Bosman.

Pana la finalul anului, Wim Bosman Romania estimeaza o cifra de afaceri  de peste 45,5 milioane lei, in crestere cu 10% fata de cea raportata in 2012. 
In primul trimestru al anului, compania a raportat o cifra de afaceri de peste 10 milioane lei, cu circa 8% mai mare fata de primele trei luni ale lui 2012, cand inregistrase afaceri de 9,3 milioane lei.

Companie cu actionariat romano-olandez, Wim Bosman Romania este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata locala de transport si logistica. Sustinuta de o puternica retea de distributie, Wim Bosman ofera solutii integrate de depozitare, transport si distributie, specifice fiecarui client in parte.