Pintilie Broker de Asigurare a deschis o agentie noua in Afi Palace Ploiesti

Începând cu 3 octombrie 2013, Pintilie Broker de Asigurare (PBA), lider în domeniul asigurărilor online prin www.rca-ieftin.ro şi www.asiguratorii.ro este mai aproape de clienţii din Ploieşti, prin deschiderea unei noi agenţii în Afi Palace Ploieşti.

Toţi clienţii care vor încheia o poliţă RCA la agenţia RCA Ieftin şi Asiguratorii din Afi Palace Ploieşti vor beneficia de o reducere de 5% pe loc. De asemenea, clienţii care îşi vor încheia o asigurare completă de locuinţă vor primi pe loc un discount de 20% din preţul asigurării facultative.

Noua agenţie le pune la dispoziţie clienţilor asigurări RCA, CASCO, asigurări de locuinţă, asigurări medicale de călătorie şi asigurări CMR. La standul RCA Ieftin şi Asiguratorii, clienţii pot compara pe loc toate tarifele oferite de companiile de asigurare şi pot alege cea mai convenabilă opţiune.

Deschiderea agenţiei din Afi Palace Ploieşti face parte din strategia de extindere a PBA la nivel naţional, pentru a fi mai aproape de clienţii săi.
 
“Vrem ca ploieştenii să se bucure de cele mai bune preţuri la RCA şi la alte tipuri de asigurări, aşa cum le oferim tuturor clienţilor, de 7 ani. I-am obişnuit pe clienţii RCA Ieftin şi Asiguratorii să compare online şi în agenţii preţurile oferite de companiile de asigurare şi le oferim toate informaţiile astfel încât să poată alege în cunoştinţă de cauză”, a declarat Alexandru Pintilie, director general al Pintilie Broker de Asigurare.