Magazinul Cocor din Bucuresti anunta deschiderea magazinului Billa

Joi, 17 octombrie, ora 7.00, retailerul alimentar Billa va deschide un magazin de 1.000 mp, la subsolul centrului comercial Cocor. Intrarea principală se va face din strada Patriei. Consumatorii vor avea de ales între cele peste 8.000 de produse existente în magazine, de la fructe și legume proaspete, până la produse de panificație, alimente de bază sau băuturi, articole cosmetice și de menaj.

Deschiderea magazinului face parte din strategia de repoziționare a Cocor, care are ca scop transformarea centrului comercial într-un spațiu destinat relaxării, divertismentului și shoppingului de calitate, în centrul Bucureștiului.

“Intrarea Billa în portofoliul nostru de chiriași este o veste anunțată încă din luna mai și concretizată cu deschiderea oficială de mâine. Estimăm un trafic de 2.500 -3.000 de clienți la inaugurare și o medie de peste 2.500 de oameni/zi. Parteneriatul cu Billa este unul de lungă durată și reprezintă un plus în cadrul Cocor. Începând cu 17 octombrie, clienții noștri vor putea beneficia de spațiul ideal în care își vor face cumpărăturile pentru acasă” a declarat Cătălina Toaxen, Director de Expansiune și Repoziționare Cocor.

Clientii vor avea parte de o promoție speciala: pentru fiecare 50 RON din valoarea bonului de casă, vor primi un bon valoric de 10 RON, în perioada 17 – 23 octombrie 2013. În plus, cei care calcă pragul noului magazin vor beneficia de o mulțime de promoții speciale de deschidere.

Orarul de funcționare al noului magazin din Cocor va fi de luni până duminică, de la 7 la 22.