Carrefour Express Zeno si Express Cosmo - Carrefour deschide doua noi magazine in Bucuresti si Stefanestii de Jos

Grupul Carrefour România anunță intrarea în rețeaua Express a două noi magazine de proximitate operate în regim de franciză, prin colaborarea cu Longintrade, în București: Express Zeno și, prin colaborarea cu T&T Food, în Ștefăneștii de Jos – Express Cosmo. În acest moment, rețeaua numără 46 de magazine de proximitate „Express”, dintre care 8 unități în orașul Brașov și 38 în București și Ilfov.

Express combină profesionalismul angajaților și calitatea produselor cu care te-ai obișnuit în magazinele Carrefour, cu rapiditatea de cumpărare și caracterul personal al unui magazin de proximitate.

Conceptul de franciză propus de către Carrefour România permite partenerului care are o afacere de familie (1-3 magazine) sau o rețea de magazine să păstreze, să administreze și să își dezvolte această afacere. Afacerea este în continuare condusă de către proprietarul acesteia care este asistat în gestionarea magazinului de către Carrefour România. Scopul Carrefour este acela de a menține specificitatea fiecărui comerț de proximitate, respectând rezultatul anilor de experiență a partenerilor săi și adăugând elementele Express distinctive pentru a întări și dezvolta ceea ce există deja. Nu creăm m² noi de comerț de proximitate modern care să asfixieze comerțul deja existent, ci sprijinim ceea ce exista deja.

Date cheie despre cele două magazine:.

• Express Zeno se află pe Bulevardul Mircea Vodă, nr. 34, sector 3, București, are o suprafață de 100 m² și însumează aproximativ 5.000 de produse.

• Express Cosmo se află pe Șoseaua de Centură, nr. 50, Ștefăneștii de Jos, are o suprafață de 700 m² și însumează aproximativ 10.000 de produse.


Carrefour operează în prezent în România 4 formate de magazine, cu un total de 145 de magazine:

• 24 hipermarketuri „Carrefour”;

• 74 supermarketuri „Market”;

• 46 magazine de proximitate „Express”;

• 1 website de comerț online: www.carrefour-online.ro.