www.euroins-online.ro - EUROINS Romania lanseaza noua platforma online de asigurari

EUROINS România se extinde în comerţul electronic, lansând www.euroins-online.ro, prin intermediul căruia pot fi încheiate, direct şi rapid, cele mai căutate poliţe de asigurare. Astfel, accesul la produsele de asigurare oferite de companie va fi mult mai facil şi mai rapid.

Pentru început, vor putea fi cumpărate prin intermediul platformei online asigurări RCA, iar lansarea serviciului vine şi cu o ofertă specială: poliţa RCA cu 15% discount.

„O componentă importantă din viitorul pieţei de asigurări o reprezintă dezvoltarea online şi ştim că mulţi clienţi apreciază această posibilitate de a-şi încheia o asigurare rapid, fără contactul cu un agent sau un intermediar în asigurări. Din acest motiv, investim constant pentru dezvoltarea companiei în direcţiile impuse de preferinţele clienţilor şi pentru a fi mereu conectaţi la noile tendinţe în domeniu”, a declarat Mihnea TOBESCU, Director General, EUROINS România.

Lansarea site-ului de comerţ electronic www.euroins-online.ro coincide cu Black Friday, zi în care compania oferă o supra-promoţie, pe lângă discountul menţionat anterior: clienţii care achiziţionează o poliţă RCA vor primi bonus, cu titlu gratuit, o poliţă de asigurare de accidente a persoanelor.