Gala Premiilor Pietei de Capital, editia a XII-a - 5 decembrie 2013, la World Trade Center Bucharest

A devenit deja tradiție ca Asociația Brokerilor să premieze, în fiecare an, în cadrul «Galei Premiilor Pieței de Capital», cele mai importante realizări obținute de actorii pieței bursiere românești. Evenimentul își propune ca prin promovarea celor mai bune rezultate să atragă atenția asupra potențialului existent și încă neexploatat al pieței de capital românești, atât ca alternativă investițională reală, cât și ca mecanism eficient și transparent de finanțare a companiilor locale, mai ales în contextul efectelor crizei economice, ce face dificil accesul acestora la creditele bancare. Piața de capital reprezintă, de altfel, unul din elementele cheie al economiei de piață funcționale.

Ediția a XII-a a Galei va avea loc în ziua de 5 decembrie 2013, la World Trade Center Bucharest – New York Auditorium, începând cu ora 19.00, și va reuni reprezentanți de top din piața financiară, personalități ale vieții publice și jurnaliști. Vom recompensa împreună succesul și performanța, elemente esențiale pentru ca piața de capital autohtonă să treacă în viitor la statutul de piață emergentă, așa cum ne dorim cu toții.

Într-un an cu multe evenimente, Asociația Brokerilor îi va premia pe cei care și-au desfășurat activitatea cu profesionalism și dăruire: emitenți listați la Bursa de Valori București, personalități și organizații care au sprijinit dezvoltarea pieței de capital prin activitatea sau inițiativele lor, case de avocatură, mass media.

Gala Premiilor Pieței de Capital 2013 este organizată cu sprijinul Bursei de Valori București, partener al evenimentului.