Groupama asigura delegatia care reprezinta Romania la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci

Groupama Asigurări este asigurătorul oficial al lotului de sportivi care reprezintă România la Jocurile Olimpice de iarnă 2014, organizate la Soci. Compania asigură întreaga delegatie a României, formată din 24 de sportivi si 27 de oficiali, antrenori si medici.

Este pentru a treia oară când Groupama asigură sportivii români la o competitie olimpică. Startul a fost dat în 2012, când Groupama a asigurat lotul olimpic al României ce a participat la Jocurile Olimpice de Vară de la Londra. Groupama a continuat să sustină performantele sportivilor si în 2013 fiind asigurătorul oficial al Festivalului Olimpic si Sportiv European, organizat pentru prima dată în România, în februarie 2013. Groupama Asigurări este din 2012 asigurătorul oficial al Comitetului Olimpic si Sportiv Român (COSR) iar valorile noastre comune, precum si convingerea că adevăratele parteneriate sunt cele longevive, au fost motivele principale care au dus la prelungirea parteneriatului nostru, la jumătatea anului trecut.

„Groupama Asigurări promovează atât în România, cât si la nivel de grup o politică activă de prevenire a riscurilor, iar sportul, alături de valorile care conduc către performantă, joacă un rol important în această directie. Parteneriatul Groupama Asigurări – COSR este pentru noi un angajament pe termen lung pe care ne propunem să-l dezvoltăm continuând să le oferim sportivilor români siguranta de care au nevoie. Asigurăm ceea ce contează în viata clientilor nostri si ceea ce contează pentru elita sportului românesc”, a declarat François Coste, director general Groupama Asigurări.

„Nu întâmplător Comitetul Olimpic si Sportiv Român continuă colaborarea cu Groupama, o societate serioasă care promovează si apără aceleasi seturi de valori, bazate pe fair-play, fidelitate, solidaritate si responsabilitate. Pentru un performer sănătatea este esentială în drumul spre succes, iar din acest punct de vedere, parteneriatul cu Groupama asigură linistea sportivilor care vor participa la Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci”, a declarat Octavian Morariu, Presedinte COSR.

La Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci, România va fi reprezentată în 8 discipline: patinaj artistic, bob, sanie, skeleton, sărituri cu schiurile, schi fond, schi alpin si biatlon. Sportivii români vor debuta la Soci sâmbătă, 8 februarie, în cadrul competitiei de schi fond.

Groupama Asigurări este unul dintre liderii pietei de profil din România. Compania este parte a unuia dintre cele mai puternice grupuri internationale de asigurări si servicii finaciare din Europa, cu peste 13 milioane de clienti si 35.000 de angajati, la nivel global. Groupama sustine cresterea dinamică a operatiunilor sale internationale prin investitii în distributie si prin consolidarea expertizei sale. De la data înfiintării sale, la finele secolului XIX, în vederea deservirii comunitătii agricole, Groupama s-a transformat într-un jucător de top pe piata din Franta, extinzându-si în acelasi timp operatiunile internationale în 11 tări.