Pharma Forum 2014: 26 - 27 februarie 2014, la Timisoara

Prima editie din acest an a manifestării stiintifice dedicată farmacistilor si asistentilor de farmacie din România - Pharma Forum, va avea loc la Timisoara, în perioada 26-27 februarie.

Evenimentul, organizat de Pharma Business Services sub auspiciile Colegiului Farmacistilor din România, se va desfăsura la Camera de Comert, Industrie si Agricultură Timis.

Pharma Forum 2014 îsi propune să promoveze imaginea farmacistilor si a asistentilor de farmacie din România, aducând în prim plan rolul si locul farmacistului în sistemul de sănătate. Agenda Pharma Forum 2014 cuprinde subiecte precum ‘Farmacia modernă, componentă importantă a sistemului de sănătate’, ‘Farmacistul: ghid, educator, consilier’, ‘Managementul performant al farmaciei actuale’, ‘Rolul farmacistului în mentinerea sănătătii pacientului’.

În cadrul Pharma Forum Timisoara, farmacistii si asistentii de farmacie vor avea ocazia să dezbată problematici referitoare la noua listă de medicamente compensate si gratuite, impactul introducerii cardului de sănătate, reducerea termenelor de plată si buna functionare a farmaciei, dar si relatia cu Casa de Asigurări de Sănătate.

“Ca în fiecare an, si editiile Pharma Forum din acest an se vor ridica la nivelul asteptărilor farmacistilor si asistentilor de farmacie. Prima editie va avea loc la Timisoara, unde participantii vor avea parte de un program stiintific si profesional atractiv. Farmacistii vor avea ocazia să descopere noutăti legate de medicamente si vom dezbate împreună aspectele economice specifice segmentului farmaceutic. Cele două directii pe care se axează evenimentul – stiintific si profesional, sunt foarte importante, cu atât mai mult cu cât informatiile sunt putin accesibile. Asadar, Pharma Forum va fi de un real folos pentru farmacistii timisoreni, dar si pentru cei din celelalte orase gazda”, a declarat Prof. Dr. Dumitru Lupuleasa.

Programul stiintific al Pharma Forum Timisoara va fi moderat de presedintele Colegiului Farmacistilor din România, Prof. Dr. Dumitru Lupuleasa. Printre speakerii care au dat curs invitatiei se numără Farm. Florina Gherman, Presedinte, Colegiul Farmacistilor din Timis, Prof. dr. Cristina Dehelean, Decan, Facultatea de Farmacie, UMF "Victor Babes" Timisoara, Conf. dr. Georgeta Simu, Prodecan, Facultatea de Farmacie, UMF "Victor Babes" Timisoara, Dr. Sanda Iancu, Medic sef, CJAS Timis, Sef Lucrări Dr. Farm. Liana Drăgan, Facultatea de Farmacie, UMF "Victor Babes" Timisoara, Farm. primar Simona Ardelean, Presedinte, Colegiul Farmacistilor din Arad.

Pharma Forum Timisoara îi are ca parteneri pe Boehringer Ingelheim, Merk, Kitonail, Fiterman Pharma, Strepsils, Nurofen pentru copii, Biofarm, MedMen, iar ca parteneri media pe mf-Ziarul Medicului de Familie, Romedic, Paginafarmacistilor, Medicalmanager, ComunicateMedicale.ro, SanatateaTV, GhidCabinet.

Manifestarea este creditată de Colegiul Farmacistilor din România cu 16 puncte EFC si în curs de acreditare de OAMGMAMR, filiala Bucuresti. Pentru mai multe informatii privind agenda evenimentului si speakeri, se poate vizita siteul www.pharma-business.ro.