Evolutie laterala pentru aur si argint. Indicii bursieri europeni, in scadere

ARGINT: pretul se misca lateral - Pretul argintului se misca lateral si daca va reusi sa creasca, atunci urmatoarea tinta ar putea fi nivelul de pret de $23.04 pe uncie. Dar daca pretul va dori sa scada, atunci viitoarea tinta posibila va fi nivelul de pret de doar $21.27 pe uncie!

AUR: pretul se misca lateral - Pretul aurului se misca lateral dupa cresterea recenta si daca va continua sa creasca mai departe, atunci urmatoarea tinta de pret ar putea fi linia de rezistenta la $1351 pe uncie sau chiar nivelul de pret de $1361.60 pe uncie. Daca pretul va scadea, atunci viitoarea tinta posibila va fi nivelul de $1331.90 sau $1307.10 pe uncie.

Indicii bursieri europeni sunt in scadere

Indicii bursieri europeni au scazut de la nivelul maxim din ultimii sase ani, in conditiile in care investitorii analizeaza constant rapoartele financiare ale companiilor si sunt in asteptarea stirilor din SUA, privind vanzarile de noi locuinte! In ceea ce priveste stirile din zona euro, indicele de incredere a consumatorilor (in Germania) a crescut peste prognoze, de la 8.3 la 8.5. Cu toate acestea, indicii bursieri sunt afectati de cresterea sub asteptari a PIBului in Marea Britanie, in ultimul trimestru.

Goldman Laszlo TeleTrade
www.teletrade-dj.ro