IMM Forum la Romexpo - 13-15 martie 2014

Dupa un an plin de incercari, mediul de afaceri romanesc a reusit sa incheie anul 2013 pe un trend pozitiv, mult peste asteptarile oficialilor din domeniu. Desi aflate inca la coada clasamentului din punct de vedere al inovatiei si tehnologizarii, avand de-a face si cu un sistem legislativ greoi, afacerilor antreprenorilor autohtoni duc lupte grele pentru reusita.

In acest context, reprezentanti de seama ai institutiilor publice si private din domeniu se reunesc timp de trei zile la ROMEXPO in cadrul celui mai complex eveniment B2B din Romania destinat intreprinderilor mici si mijlocii – IMM Forum.

Astfel, intre 13 si 15 martie, Sala Titulescu din Centrul Expozitional ROMEXPO va gazdui numeroase seminarii si conferinte pe teme de interes precum: planuri de investitii pentru IMM-uri, sustinerea creditarii, module informationale pentru gestionarea si promovarea afacerilor pe Internet sau solutii pentru antreprenorii aflati la inceput de drum.

“Companiile romanesti mai au inca un drum lung de parcurs pana la a putea spune ca au ajuns la nivelul economiilor avansate din Europa. Evenimentul IMM Forum vine tocmai pentru a oferi sprijin informational si nu numai agentilor economici, indiferent de stadiul de dezvoltare.  Vor fi discutate proiecte, vom incerca sa oferim solutii la problemele antreprenorilor dar cel mai important, vom crea cadrul propice pentru comunicare si noi proiecte” declara Mariana Suciu, Director General, ROMEXPO S.A.

Intre 13 si 15 martie, antreprenorii care vor participa la IMM Forum, vor putea afla cele mai noi informatii de la institutii precum Fundatia Post-Privatizare, Fondul National de Garantare a Creditelor, Grupul Financiar SACE – apartinand de Ministerul Economiei si Finantelor din Italia, Asociatia Romana pentru Industrie Electronica si Software sau Institutul National de Statistica.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati: www.imm-expo.ro.

Programul de vizitare a expozitiei este urmatorul: 13 - 14.03. 2014 intre orele 10.00 - 18.00; 15.03. 2014 intre orele 10.00 - 16.00; Locatie: Sala Titulescu. Pret bilet de acces: 15 lei.