Plati online cu cardul pentru politele de asigurare emise de Allianz-Tiriac

Din luna februarie 2014, clientii Allianz-Tiriac Asigurări au la îndemână un nou instrument de plată a politelor emise de companie, online, cu cardul. Optiunea este accesibilă din pagina de internet a Allianz-Tiriac (www.allianztiriac.ro), în sectiunea  ”Plăteste prima de asigurare”.

Odată cu introducerea noului sistem de plată online, Allianz-Tiriac oferă clientilor încă o modalitate de plată modernă, la îndemână, simplu de utilizat si disponibilă 24/7 din orice locatie de pe glob. La ora actuală, Allianz-Tiriac oferă practic clientilor una dintre cele mai extinse retele de colectare a primelor de asigurare de pe piata locală a asigurărilor.

”Această optiune de plată online, disponibilă pentru orice card bancar înrolat pentru plăti online, se adaugă celor deja existente – plăti numerar (la ghiseele băncilor partenere, la automatele de plăti BRD precum si în reteaua PayPoint), plata cu cardul (în sucursalele Allianz-Tiriac si în sucursalele sau la automatele de plăti ale băncilor partenere), prin debit direct, sau prin transfer bancar- si contribuie la cresterea accesibilitătii retelei Allianz-Tiriac de colectare a primelor de asigurare.” explică Bogdan Zamfirescu, Director Divizie Operatiuni Back Office în cadrul Allianz-Tiriac Asigurări.

Prin intermediul noii facilităti, clientii pot plăti primele de asigurare online, cu orice card inrolat 3D Secure pentru plăti pe internet, în orice valută (USD, EUR, RON), atât pentru polite de asigurare generală (Casco, RCA, locuintă, etc.), cât si pentru polite de asigurare de viată. Pentru clientii Allianz-Tiriac care aleg să utilizeze această nouă modalitate de plată, reprezintă un avantaj faptul că pot plăti direct în valuta politei. Plata se face usor, în doar câtiva pasi simpli, prin intermediul solutiei de management al plătilor online PayU. Introducerea acestei noi modalităti de plată a primelor de asigurare reprezintă încă un pas făcut în directia digitalizării si eficientizării operatiunilor si serviciilor companiei. 

”Digitalizarea reprezintă o mega-tendintă care se manifestă pregnant la nivel mondial in toate domeniile. Aceasta va influenta din ce în ce mai multe procese si servicii pe care companiile le pun la dispozitia clientilor. Odată cu schimbarea modului de viată si de interactiune ale oamenilor, ne propunem ca, prin intermediul digitalizării unor procese, să fim prezenti acolo unde clientul îsi doreste. În cadrul Allianz-Tiriac, odată cu implementarea acestui sistem de plată, mai facem un pas în directia cresterii gradului de digitalizare a serviciilor oferite, acestea devenind  mai usor accesibile, chiar de acasă, sau de la birou, din fata calculatorului” explică Bogdan Zamfirescu, Director Divizie Operatiuni Back Office în cadrul Allianz-Tiriac Asigurări.  

Plata online, cu cardul, a primelor de asigurare este doar unul dintre pasii făcuti de Allianz-Tiriac în directia digitalizării si accesibilizării serviciilor sale, un alt pas fiind făcut de companie în anul 2013, odată cu lansarea notificării online a daunelor pentru asigurările auto si de locuintă.

Serviciul de plată on-line poate fi accesat în pagina de internet Allianz-Tiriac la adresa https://plationline.allianztiriac.ro/Plati-Online.