Medical Forum Cluj Napoca: 11 - 12 martie 2014

Medicii de familie clujeni sunt asteptati în perioada 11-12 martie la Medical Forum Cluj Napoca, manifestare stiintifică organizată de mf – Ziarul Medicului de Familie în parteneriat cu Societatea Natională de Medicina Familiei.

Pe agenda Medical Forum Cluj Napoca se află subiecte de actualitate specifice medicinei primare. Pe parcursul celor două zile, medicii de familie clujeni vor avea ocazia să dezbată problematici referitoare la pachetul de servicii medicale de bază, noua listă de medicamente compensate si gratuite, cardul de sănătate, dar si relatia cu Casa de Asigurări de Sănătate.

“Medical Forum este o manifestare de suflet pentru medicii de familie. De ani buni transmitem cu rigurozitate colegilor nostri mesaje de imagine, de profesionalism si de solidaritate în toate orasele importante ale tării. Ne ocupăm cu atentie de profesie, de organizatiile noastre, dar si de problemele practice - legislative si contractuale, de care ne lovim în fiecare zi în cabinetele noastre. Medical Forum un eveniment special care ne oferă anual prilejul să fim împreună si să aducem la zi problemele noastre”, declară Dr. Rodica Tănăsescu, presedintele SNMF.

Programul stiintific al Medical Forum Cluj Napoca va fi moderat de presedintele Societătii Nationale de Medicina Familiei, Dr. Rodica Tănăsescu. Printre speakerii care au dat curs invitatiei se numără Dr. Ana Dascăl, Presedintele Asociatia Medicilor de Familie Cluj, Prof. Dr. Anca Dana Buzoianu, Decan, Facultatea Medicină, UMF „Iuliu Hatieganu” Cluj Napoca, Emilia Groza, Presedinte, Casa de Asigurări de Sănătate Cluj, Dr. Dorina Duma, Director Executiv DSP Cluj, Prof. Dr. Mircea Alexandru Birt, UMF “Iuliu Hatieganu” Cluj Napoca, Dr. George Haber, Presedinte Asociatia Medicilor de Familie Alba, sef Lucr. Dr. Alina Tantău, UMF „Iuliu Hatieganu” Cluj Napoca, Dr. Emiliana Costiug, grupul de vaccinologie SNMF, Dr. Anca Bălan, Vicepresedinte SNMF.

Tematica Medical Forum 2014 va cuprinde trei noi componente ce vizează subiecte de actualitate pentru specialitatea de medicina familie din România. Astfel, editiile din acest an vor pune accentul pe subiecte care vizează ‘Preventia primară, secundară si tertiară în activitatea medicului de familie’. De asemenea, specialistii vor aduce în discutie aspecte privind ‘Managementul bolnavului cronic în cabinetul medicului de familie’, dar si noutăti în ceea ce priveste ‘Ghidurile si protocoalele terapeutice’.

Medical Forum Cluj Napoca îi are ca parteneri pe Sanofi Pasteur, Johnson&Johnson, Antibiotice, Labormed Alvogen, Bristol-Myers Squibb, Chiesi, Fiterman Pharma, Nurofen pentru copii, Strepsils, Lysi, Biofarm, iar ca parteneri media pe mf-Ziarul Medicului de Familie, Romedic, Paginamedicală, Medicalmanager, ComunicateMedicale.ro, SanatateaTV, GhidCabinet, FarmaMedia.


Medical Forum Cluj Napoca se va desfăsura la Hotel Golden Tulip, Str. Observatorului, nr. 129, manifestarea fiind creditată de Colegiul Medicilor din România cu 9 puncte EMC. Pentru mai multe informatii privind agenda evenimentului si speakeri, se poate accesa site-ul www.pharma-business.ro.