Super Pan de la Pizza Hut - blatul cu margine umpluta cu branza Lava Cheese si sos de rosii

Pizza Hut lansează în România inovatia Super Pan, blatul de pizza a cărui margine nu o lasi în farfurie. Cel mai iubit blat, Pan, este acum disponibil si în varianta Super Pan, cu margine umplută cu brânză „Lava Cheese” si sos de rosii.

„Inovatia Super Pan a pornit de la nevoile consumatorilor nostri. Din conversatiile cu acestia, am sesizat faptul că multi nu consumă marginea de la pizza, dar si-ar dori să existe motive pentru care nu vor lăsa nimic în farfurie. De aici a apărut solutia Pizza Hut: inovativul Super Pan, blatul cu marginea umplută cu brânză si sos de rosii, atât de bun încât nimic nu va mai rămâne în farfurie! Pentru că dragostea de pizza nu are margini, am pregătit pentru fani si alte surprize pe perioada campaniei.”, spune Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut

Super Pan de la Pizza Hut este disponibil pentru pizzele de dimensiune medie si mare. Blatul se poate comanda pentru orice retetă de pizza din categoriile Speciale, Favorite si Complete, dar si pentru pizza creată chiar de client, pornind de la sortimentul Margherita si adăugând diferite ingrediente. Oferta este disponibilă în perioada martie – iunie 2014, atât în restaurant, cât si la pachet.

Pizza Hut, lantul de restaurante cu un concept casual, operează pe piata românească din 1994 sub contract de masterfranciză acordat companiei American Restaurant System.

Pizza Hut a venit în România în 1994, odată cu deschiderea primei locatii din Calea Dorobantilor, iar în prezent detine opt restaurante în Bucuresti, două în Cluj si câte unul în Iasi, Constanta, Ploiesti si Timisoara. Mai multe detalii puteti afla pe www.pizzahut.ro si pe pagina de Facebook Pizza Hut Romania. 

Pizza Hut este singura companie producătoare de pizza ce a fost nominalizată în Top 10 francize în 2009 de către Revista Entrepreneur. Compania a început acum 50 de ani în Wichita, Kansas, iar în prezent detine aproape 10.000 de restaurante în mai mult de 90 de tări. Pizza Hut este subsidiară a Yum! Brands, Inc., unul dintre cei mai mari francizori la nivel international.