Blatul Pan, disponibil intr-o oferta speciala la Pizza Hut Delivery

Blatul Pan, apreciat de consumatorii din lumea întreagă pentru aluatul pufos, este disponibil acum la Pizza Hut Delivery la un pret special. În perioada 28 martie – 5 iunie, clientii pot da un plus de savoare pizzei, alegând blatul Pan la orice comandă de pizza, pentru doar 2 lei.

„Strategia Pizza Hut Delivery presupune o diversificare constantă a ofertei, modificându-se în concordantă cu dorintele si preferintele clientilor nostri. Cum blatul Pan este unul dintre cele mai îndrăgite produse, am hotărât ca, pe lângă gust, să oferim si avantajul pretului. Astfel, clientii nostri pot alege acum blatul Pan pentru orice tip de pizza la un pret special”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut Delivery.

Blatul Pan a luat nastere odată cu înfiintarea companiei Pizza Hut, la sfârsitul anilor ’50, si este de atunci preferatul consumatorilor din întreaga lume, pufos în interior, crocant si rumen-auriu la exterior.

Pizza Hut Delivery, conceptul de livrare la domiciliu lansat de Pizza Hut, furnizează produse numai la pachet si prin livrare. Compania a intrat pe piata românească în decembrie 2007, odată cu deschiderea primei locatii în zona Vitan din Bucuresti, printr-un contract de masterfranciză acordat companiei American Restaurant System.

În prezent, Pizza Hut Delivery detine 8 unităti în Bucuresti si una în Cluj - Napoca. Pizza Hut Delivery este subsidiară a Yum! Brands, Inc., cea mai mare companie de lanturi de restaurante si unul dintre cei mai mari angajatori la nivel mondial.