Noi magazine Profi in Deva, Borsa si Constanta. Profi ajunge la 217 unitati

Panglica inaugurala a magazinului din Deva, judetul Hunedoara, a fost taiata de catre primarul Petru Marginean. “Apreciez deschiderea acestui al treilea magazin PROFI din localitate si ca in viitor primaria va oferi retelei tot sprijinul posibil in conditiile legii,” a declarat acesta.

Pentru a infrumuseta orasul, la inceputul saptamanii PROFI a plantat zeci de tei, castani, magnolii, leandri si trandafiri in curtea Liceului Teoretic Traian, sub indrumarea Agentiei pentru Protectia Mediului Hunedoara.

Amplasat la parterul hotelului Deva, in centrul orasului, pe Str. 22 Decembrie nr. 110, noul magazin in format standard are o suprafata totala de 730 mp si o sala de vanzari de 395 mp.

La randul sau, primul magazin PROFI din Borsa, judetul Maramures, este amplasat pe Str. Decebal nr.2, are tot format standard si are o suprafata totala de 620 mp.

In ce priveste proaspat inauguratul magazin din Constanta, el este al 5-lea din localitate, se afla pe Str. I.L.Caragiale nr. 10, este in format City si are o suprafata totala de 330 mp, cu o sala de vanzari de 210 mp.

Prin numarul de magazine si cei peste 5500 de angajati ai sai, PROFI este cel de al doilea mare lant de retail modern din Romania si se extinde in continuare in ritm sustinut.