Affligem - un nou brand de bere belgiana disponibil in Romania

Affligem, berea belgiană certificată de abatie, una dintre ultimele 22 de beri de acest tip existente în lume, a cărei istorie începe în secolul al XI-lea, este acum disponibilă în România. Fiind relevantă pentru gusturile si stilurile de viată contemporane, Affligem se adresează acelora care caută un gust exceptional pe care să îl savureze într-un moment de relaxare, spun reprezentantii companiei.

Această bere are o calitate atemporală, dincolo de tendinte si de modă. Affligem este extrem de apreciată de către iubitorii de bere, oferind o selectie de sortimente care reflectă extraordinara mostenire, autenticitatea si calitatea desăvârsită a berii belgiene.

Affligem este importată în România de HEINEKEN si este disponibilă în două variante care acoperă o varietate de preferinte si ocazii de consum: Affligem Blondă si Affligem Double. Produsul este îmbuteliat în sticle de 0.3 litri si va fi disponibil în locatii premium din toată tara, din reteaua retail si horeca.

Berea Affligem a fost creată în anul 1074 de sase cavaleri care si-au schimbat armurile cu robele călugăresti, dedicându-si viata însusirii artei mestesugăresti a fabricării berii si a obtinerii unui gust unic. Berea Affligem păstrează reteta originală‚ Formula Antiqua Renovata, care garantează ca gustul deosebit al acesteia să rămână neschimbat si, totodată, este o combinatie perfectă între mostenire si modernitate. O trăsătură distinctă berii Affligem este dubla fermentatie: în fiecare sticlă de bere se adaugă un tip special de drojdie, care aduce gustului berii un plus de maturitate, complexitate si distinctie.

"Affligem este o bere deosebită, contemporană, care se adresează consumatorilor sofisticati, în căutarea unui plus de rafinament. Calitatea si puritatea berii s-au păstrat neschimbate de 1000 de ani datorită respectării retetei originale, care s-a transmis din generatie în generatie. Suntem încântati să adăugăm această bere în portofoliul nostru si credem cu tărie că va fi pe gustul celor mai exigenti “connaisseuri", a declarat Andrea Veress, Group Brand Manager Premium Brands HEINEKEN România.

Cu o traditie de aproape 1.000 de ani, Affligem este o specialitate de bere premium. Este o bere belgiană certificată de abatie, una dintre cele 22 de beri de acest tip existente în lume. De-a lungul timpului, Affligem a câstigat aurul la o serie de evenimente din industrie, inclusiv la prestigiosul “European Beer Star Awards”. Affligem este importată în România de HEINEKEN.

Affligem Blondă a câstigat aurul la “The European Beer Star Awards” în 2007, 2008 si 2012 si argintul în 2006. Affligem Double a câstigat argintul la “The European Beer Star Awards” în 2007.