Mercedes-Benz, masina oficiala a Festivalului International de Film Transilvania si in 2014

Cea de-a XIII-a editie a Festivalului International de Film Transilvania (TIFF) marchează parteneriatul de sapte ani cu Mercedes-Benz, în calitate de Masină Oficială. În acest an, festivalul se va desfăsura între 30 mai si 8 iunie, în orasul Cluj-Napoca.

Parteneriatul dintre TIFF si Mercedes-Benz, în calitate de Masină  Oficială, dovedeste cum excelenta poate aduce împreună domenii de activitate diferite. Inspiratia, inovatia constantă si atentia la detalii caracterizează atât marca Mercedes-Benz, cât si industria cinematografică. Printre starurile prezente la festival se va afla si noua Clasă C, proaspăt lansată în România în 2014, care va aduce pe covorul rosu personalitătile din lumea fimului românesc si international.

Pe lângă noua Clasă C, transportul va fi asigurat, pe tot parcursul festivalului, de autovehiculele Citan, Viano, Vito si Sprinter, de confortul cărora se vor bucura invitatii TIFF. Printre acestia, se numără si actrita de Oscar Debra Winger, renumitul cineast polonez Krzysztof Zanussi, Nik Powell, director al National Film and Television School din Marea Britanie, si Michael Kutza, directorul Festivalului International de Film de la Chicago.

Cu un design aerodinamic si un interior ultra-luxos, noua Clasă C este un simbol al confortului, rafinamentului si elegantei. Noul model Clasa C dispune de dotări tehnice inovatoare, fiind un exemplu de referintă pentru segmentul său.

Traditia continuă si în 2014, Mercedes-Benz România acordând Premiul de Excelentă TIFF unei personalităti importante din lumea filmului, actorul Florin Zamfirescu. Această practică a început în anul 2008, Mercedes-Benz având onoarea, de-a lungul anilor, să recunoască si să premieze talentul unor nume importante din cinematografia românească precum: Radu Beligan (2008), Mircea Albulescu (2009), Liviu Ciulei (2010), Lucian Pintilie (2011), Iosif Demian si Helmut Stürmer (2012) si actrita Luminita Gheorghiu (2013).

Asocierea dintre Mercedes-Benz si TIFF 2014 reprezintă o initiativă Mercedes-Benz Romania, parte integrantă a programului Mercedes-Benz: Ghidul Excelentei (www.mercedes-benz.ro/GhidulExcelentei). Mercedes-Benz: Ghidul Excelentei reuneste o serie de manifestări menite să vorbească despre ideea de excelentă si să reamintească de promisiunea lui Gottlieb Daimler: « The best or nothing ».