Profi - doua noi magazine in Bucuresti si Iasi

PROFI deschide inca doua magazine la Bucuresti si la Iasi, ajungand la 226 unitati in intreaga tara. Inaugurarea magazinului din Bucuresti se va face in cadrul unui eveniment organizat impreuna cu Primaria Sectorului 4 ce marcheaza reamenajarea Pietei Covasna, eveniment la care este de asteptat sa participle si Cristian Popescu-Piedone, edilul sectorului 4.

Aceasta a 26-a unitate PROFI din Capitala se afla situata pe strada Covasna nr 3bis, in complexul Piata Covasna, se intinde pe o suparfata totala de 667 mp, are o sala de vanzari de 435 mp si va functiona in formatul standard.

La Iasi, PROFI deschide inca un magazin standard, in Piata Voievozilor nr 8-9, bl.X6 bis, cu o suprafata totala de 449 mp si spatiu de vanzare de 300 mp. Acesta reprezinta cel de-al cincilea PROFI din Iasi si cel de-al 7-lea din judet.

PROFI pregateste peste scurt timp o noua premiera pentru retail-ul din Romania si Sud-Estul Europei, dupa ce in luna decembrie a anului trecut a deschis la Bucuresti primul magazin din gheata din lume. Aceasta noua surpriza va fi prezentata in inima Transilvaniei.


Activand in 115 localitati din 40 de judete, cu peste 5000 de angajati si operand cu magazine in format standard si City, PROFI este cel de-al doilea mare retailer din comertul modern romanesc.