Lay`s - campanie globala lansata si in Romania

Lay’s aduce în România cea mai mare campanie globală din istoria brand-ului, un parteneriat cu superstarul fotbalului international, Leo Messi. Campania “Bucură-te de gustul victoriei!” îi invită pe fanii din România să se bucure de plăcerea fotbalului si a gustului unic Lay’s, marca de chipsuri numărul 1 în România. Campania globală include spoturi TV, publicitate outdoor si în media digitală, precum si materiale de comunicare în magazine. Milioane de pungi Lay’s cu imaginea lui Messi se vor distribui în peste 60 de tări, între care si România.

“stim că fotbalul este una din pasiunile fanilor Lay’s din întreaga lume si ne bucurăm că le putem oferi acum o platformă ce aduce împreună sportul rege, pe starul său numărul unu, Leo Messi, si plăcerea gustului Lay’s. În plus, fanii din România au ocazia de a-i reîntâlni pe Puya si Cabral, care au acceptat invitatia noastră si vor fi alături de Lay’s si în acest proiect”, spune Alina Imbrea, Marketing Manager Snacks East Balkans, PepsiCo.

Filmările pentru spotul TV “Messi Photo”, ce îl are ca protagonist pe Leo Messi, au avut loc pe parcursul a trei zile, în Brazilia, la Rio de Janeiro, si în Spania, la Barcelona. Coloana sonoră a spotului este asigurată de starul brazilian Gusttavo Lima, al cărui hit, “Balada Tche Tcherere Tche Tche”, îl însoteste pe Messi pe străzile din Rio.

“Fotbalul mi-a adus multe împliniri de-a lungul anilor, dar satisfactia mea cea mai mare este că pot să fac ce îmi place, să practic sportul pe care îl iubesc si să mă bucur de plăcerea simplă a jocului”, spune Leo Messi. “Când nu joc fotbal, îmi petrec timpul cu familia si prietenii, ne strângem deseori la un meci si o pungă de Lay’s, asa că sunt foarte încântat să fac parte din această campanie.”

Publicul din România îi poate vedea în spot si pe Puya si Cabral, într-un final neasteptat. Inspirati de Rio si de întreaga experientă braziliană, Puya si Cabral îi invită pe toti fanii Lay’s să urmarească pagina de Facebook Lay’s Romania, pentru a afla ce surprize urmează.

În perioada 26 mai – 20 iulie, consumatorii români sunt invitati să participe la promotia “Bucură-te de gustul victoriei! Fii campionul premiilor Lay’s!”, prin înscrierea codului promotional de pe pungă pe www.campioniilays.ro sau prin SMS la 1828 (număr cu tarif normal). Astfel, sunt înscrisi în promotie si pot câstiga prin tragere la sorti sute de premii smart pe oră, pe zi si pe săptămână.

PepsiCo este lider global pe piata de produse alimentare si băuturi, cu venituri nete de peste 65 de miliarde de dolari si un portofoliu de produse ce include 22 de brand-uri care generează fiecare peste de 1 miliard de dolari în vânzări anuale de retail. Activitătile principale ale companiei - Quaker, Tropicana, Gatorade, Frito-Lay si Pepsi Cola – realizează sute de produse alimentare si băuturi.