Lidl a lansat programul de management trainee

Compania Lidl lansează un program de pregătire si specializare pe o perioadă de un an, începând cu 1 octombrie 2014. Pe parcursul întregii veri, proaspăt absolventii de studii superioare (2013-2014) se pot înscrie în acest program de management trainee, la finalul căruia, pot avea sansa să ocupe pozitii importante în cadrul Lidl România.

Pe parcursul programului de scolarizare, tinerii pasionati vor primi pregătirea profesională necesară, activând în toate departamentele companiei Lidl si participând la diferite seminarii de dezvoltare. În plus, vor avea un pachet salarial atractiv, care va creste după sase luni de la începerea programului. Pe lângă toate aceste beneficii, la final, se va organiza un Assessment Center, iar participantii care vor obtine rezultate bune la această ultimă etapă de evaluare vor rămâne angajati Lidl, pe o perioadă nedeterminată. Câstigătorii vor putea ocupa una dintre pozitiile pe care au reusit să se afirme si să aibă cele mai bune performante.

„Echipa de Succes Lidl se extinde si căutăm coechipieri pentru Campionatul de Management. Dorim să ni se alăture oameni pasionati, dornici să învete cât mai multe lucruri noi, care să tină pasul cu ritmul dinamic al companiei noastre. Pentru noi, investirea în generatia tânără este foarte importantă. Dorim să le oferim tinerilor tot sprijinul pentru a se dezvolta profesional si personal într-un mediu prietenos, în care pot să beneficieze de foarte multe oportunităti.”, declară reprezentantii Lidl România.

Proaspăt absolventii de studii superioare (2013-2014) din România îsi pot depune candidatura pe site-ul oficial www.lidl.ro sau pe www.hipo.ro/Lidl până la sfârsitul verii. De asemenea, Lidl pregăteste o serie de prezentări pentru promovarea programului în câteva Universităti din România - Universitatea Babes-Bolyai, Cluj-Napoca (28 mai); Universitatea Alexandru Ioan-Cuza, Iasi (30 mai); Academia de Studii Economice Bucuresti (2 iunie); Universitatea Politehnică, Bucuresti (3 iunie).