Profi - primul magazin deschis in Mangalia

Profi a deschis primul sau magazin din Mangalia, acesta fiind cel de-al 228-lea al retelei. Situat pe strada Stefan cel Mare nr.16, cu o suprafata totala de 615 mp si cu o sala de vanzari de 400 mp, magazinul va functiona in formatul standard si reprezinta cea de-a sasea unitate PROFI din judet, dupa celelalte cinci existente in Constanta.

Mangalia este cea de-a 116-a localitate in care PROFI detine unitati comerciale ce opereaza in format standard si City. Din punct de vedere al conceptului tehnic sub care functioneaza, majoritatea unitatilor reprezinta spatii inchiriate la parterul unor blocuri, cladiri sau centre comeciale, unele sunt in format stand alone.

In plus, saptamana trecuta PROFI a inaugurat un concept revolutionar in retailul din sud-estul Europei, primul magazin construit din module – PROFI City din Sighisoara.

Cu o retea comerciala raspandita in 40 de judete si avand peste 5500 de angajati, PROFI se situeaza confortabil pe cea de-a doua pozitie in randul celor mai mari retaileri din Romania.