Penny Market - magazin nou in cartierul Theodor Pallady din Bucuresti

Începând cu 27 august 2014, locuitorii cartierului Theodor Pallady din Bucuresti îsi vor putea face cumpărăturile în noul magazin Penny Market, situat pe Bulevardul Theodor Pallady nr. 37 B.


Realizat după conceptul Penny Ambiente, specific retelei Penny Market, designul noului magazin are o configuratie îmbunătătită, fiind alocat un spatiu mai mare pentru articolele proaspete. În plus, produsele din sectoarele: Legume & Fructe, Brânzeturi & Lactate, Mezeluri & Carne, Pâine & Patiserie sunt livrate zilnic, monitorizate din punct de vedere calitativ, gama fiind în continuă dezvoltare.

În prima săptămână de la deschidere, 27 august – 2 septembrie, clientii sunt asteptati cu preturi accesibile, dar si cu oferte speciale, detaliate în pliantul special. În această perioadă, cumpărătorii vor găsi în noul magazin:
 alimente proaspete & de bază la preturi senzationale:
banane – 2,99 lei/kg, piersici – 1,99 lei/kg, Jacobs Krönung, pachet 500 g – 14,99 lei/buc., cascaval Dalia, 300 g – 6,99 lei/buc.; o selectie a celor mai bine vândute articole non-food, la preturi reduse special în această săptămână; oferte Happy Day – zilnic se va aplica o reducere substantială la o categorie de interes maxim (legume-fructe, bere, mezeluri & carne, lactate, băuturi carbogazoase, peste congelat & conserve din peste, detergenti).

Magazinul va fi deschis de luni până sâmbătă, în intervalul 07:30 – 22:00, si duminică, între orele 08:00 – 20:00, si va pune la dispozitia clientilor 106 locuri de parcare. Noul magazin Penny Market din Bucuresti este cel cu numărul 151 din tară si a creat 14 locuri de muncă.

Prezentă în România încă din anul 2005, reteaua Penny Market le oferă românilor: beneficiul preturilor mici, un sortiment echilibrat de produse autohtone, achizitionate de la producătorii locali, si produse internationale, la preturi foarte avantajoase.

Printre avantajele garantate de Penny Market se numără calitatea produselor, prospetimea si rapiditatea la cumpărături, toate oferite prin vouchere compensatorii în valoare de 5 lei sau prin posibilitatea returnării produselor. De asemenea, noii clienti Penny Market au posibilitatea de a solicita un card de fidelitate, prin care beneficiază zilnic de preturi speciale si de surprize în fiecare zi de luni, cu ocazia zilei de nastere sau a sărbătorilor onomastice.

Noul magazin Penny Market din cartierul bucurestean Theodor Pallady este al 5-lea din Bucuresti si al 7-lea din judetul Ilfov, el făcând parte din planul companiei germane Rewe de a deschide între 35 si 45 de unităti Penny Market până la finalul anului 2015.

Penny Market este conceptul de succes al grupului german REWE si unul dintre cei mai activi retaileri din România. Alături de cele 151 de magazine Penny Market, compania mai operează pe piata românească
8 magazine XXL Mega Discount.

Grupul REWE se numără printre liderii europeni în comertul alimentar, fiind prezent în 12 tări europene, precum Germania, Austria, Italia, Ucraina, Rusia, Ungaria, Cehia, Bulgaria, Lituania, Slovacia, România si Croatia.