Mega Image deschide trei noi magazine in Bucuresti si ajunge la o retea cu 335 de unitati

Mega Image anuntă trei noi magazine deschise in Bucuresti. Shop&Go Câmpia Libertătii 37A- situat pe Strada Câmpia Libertătii nr. 37 A, sector 3, Bucuresti, cu o suprafată de vânzare de aproximativ 97 mp.

Shop&Go Bucuresti Ploiesti 7A- situat pe soseaua Bucuresti Ploiesti, nr. 7A, sector 1, Bucuresti, cu o suprafată de vânzare de aproximativ 83 mp. Shop&Go Constructorilor 26 - situat pe Bulevardul Constructorilor nr. 26, parter, sector 6, Bucuresti, cu o suprafată de vânzare de aproximativ 90 mp.

Mega Image îsi extinde în mod constant reteaua de magazine, ajungând la 335 de locatii si pătrunde astfel tot mai mult în proximitate, devenind unul din cei mai puternici jucători din retail ce se aproprie din ce în ce mai mult de clienti, pe un teritoriu familiar acestora, usurându-le astfel modul de a-si realiza cumpărăturile.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din România cu o retea ce cuprinde în prezent 335 de magazine în Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Târgoviste si alte orase din tară, sub mărcile Mega Image (174), Shop&Go (159), AB COOL FOOD (1), Mega Drive (1).

Mega Image îsi propune să ofere consumatorilor, în fiecare zi, servicii de calitate si o gamă de produse hrănitoare, sănătoase si sigure, la preturi accesibile. Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer international înfiintat în 1867 în Belgia ce operează în prezent pe trei continente.