NextContinent - o noua etapa in dezvoltarea internationala a companiei Ensight Management Consulting

O noua etapa in dezvoltarea internationala a companiei Ensight Management Consulting: crearea NextContinent, o retea internationala de firme de consultanta, independente si de sorginte europeana. Un obiectiv important in cadrul strategiei Ensight este acela de fructifica avantajele competitive si experienta internationala a companiei, prin extinderea pe piata de consultanta din Europa.

Intr-o perioada in care tensiunile geopolitice, economice, tehnologice, ecologice si intre generatii sunt omniprezente, un grup de firme de top de consultanta ofera o noua abordare pentru mediul de afaceri.

Numele noii retele de consultanta: NextContinent. Membrii fondatori: Zece firme de consultanta din Belgia, Franta, Germania, Italia, Luxemburg, Olanda, Portugalia, Romania, Spainia – cu birouri si in Austria, America Latina, America de Nord si Africa.

Organizarea: Structurata in jurul cunoasterii aprofundate a sectoarelor economice (comunitatilor de afaceri). Consultanti in 2014: 1.000. Obiectivul retelei: Sa devina noua referinta de consultanta pentru companiile publice si private.

“Experienta noastra internationala a demonstrat ca serviciile de consultanta trebuie sa fie perfect adaptate nevoilor si cerintelor companiilor din fiecare tara, in ceea ce priveste metoda, cultura manageriala si filosofia de actiune”, a declarat Francis Rousseau, Presedintele retelei. NextContinent ofera o abordare locala a pietei, specifica pentru cultura fiecarei tari. “A fi cetatean al retelei NextContinent inseamna a alege independenta si oamenii ca si valori de baza”, a adaugat Francis Rousseau.

“Imbinam cunostintele cu abilitatile, experienta internationala cu expertiza locala si cei mai buni oameni cu instrumente si metode verificate, cu scopul de a furniza solutii personalizate pentru transformari complexe ale afacerilor. Echipa noastra multi-disciplinara de consultanti a desfasurat proiecte de succes la nivel international, atat pentru companii private, cat si pentru institutii publice. Clientii care au avut incredere in serviciile noastre sunt companii importante din diferite industrii: energie si utilitati, servicii bancare si financiare, produse industriale, retail si distributie, IT&C, farmaceutice si servicii medicale”, a mentionat Roland Teufel, Partener in cadrul Ensight Management Consulting.