Garanti Bank - parteneriat bancassurance cu Allianz-Tiriac

Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice si inovatoare bănci din România, a încheiat un parteneriat cu Allianz-Tiriac, una dintre cele mai importante companii de asigurări din piata locală, prin care clientii de retail ai băncii, întreprinderile mici si mijlocii (IMM) si clientii corporativi, pot contracta în conditii avantajoase o asigurare complementară creditului acordat.

Clientii Garanti Bank, care contractează credite garantate cu ipotecă, pot beneficia de o asigurare oferită de Allianz-Tiriac, pentru protejarea bunurilor aduse în garantie. Polita de asigurare a Allianz-Tiriac acoperă o gamă largă de riscuri, de la riscuri catastrofice (cutremure, inundatii, alunecări de teren), până la furturi.

“Suntem încântati de încheierea acestui nou parteneriat de bancassurance, care le va aduce un plus clientilor Garanti Bank. Cele două companii, Garanti Bank si Allianz-Tiriac, au prezentă si activitate solide în piata locală, iar împreună vom oferi atât un produs bancar competitiv, cât si o asigurare care furnizează protectie maximă pentru bunurile clientilor”, a declarat Cagri Memisoglu, Director General Adjunct, Garanti Bank.

“Noul parteneriat cu Garanti Bank este aliniat  strategiei noastre de distributie multi-channel, prin care  urmărim ca produsele noastre să fie accesibile pentru o gamă diversificată de clienti. Suntem bucurosi de încheierea acestui parteneriat cu Garanti Bank si de faptul că avem ocazia să le oferim clientilor băncii o protectie completă a proprietătilor de care dispun”, a declarat Virgil Soncutean, Director Vânzări si Distributie, Allianz-Tiriac.