Numarul romanilor care au ales pachetele de vacanta Paravion.ro a crescut cu peste 100% in 2014

Numărul turistilor care au ales să plece anul acesta în destinatiile de vacantă oferite de Paravion.ro, una dintre cele mai importante agentii de turism exclusiv online din România, a crescut cu 140% fată de 2013.

Conform reprezentantilor companiei, evolutia înregistrată anul acesta se datoreză investitiilor realizate atât în eficientizarea serviciilor online, cât si în îmbogătirea portofoliului cu noi oferte, bilete charter si last minute-uri în destinatiile cele mai căutate de români.

Cresterea Paravion.ro este vizibilă si la nivelul numărului de vacante plătite online cu cardul, care erau, la jumătatea lui 2014, de 10 ori mai multe fată de primul semestru al lui 2013. Totodată, pachetele de vacante au generat peste 8% din totalul vânzărilor realizate de companie în iulie 2014, urmând ca până la finalul anului, acestea să depăseasă 15% din cifra de afaceri Paravion.ro.

„Anul acesta ne-am concentrat în egală măsură pe îmbogătirea ofertei Paravion.ro cu toate destinatiile si beneficiile preferate de turistul român, dar si pe calitatea serviciilor. Ne-am asigurat că oricine intră pe site îsi găseste cu usurintă destinatia de vacantă si dispune de toată asistenta de care are nevoie. Este primul an când pe Paravion.ro se găsesc ofertele a nu mai putin de 5 agentii tour-operatoare. Intentia noastră este de a replica modelul de business disponibil pentru bilete de avion, si anume, cu un singur click, utilizatorii să găsească toate ofertele tour-operatorilor din România”, declară Remus Visan, Managing Director Paravion.ro.

În 2014, compania a adus în premieră pe sectiunea de vacante bilete charter pe destinatiile din Grecia, Turcia si Spania, disponibile pentru rezervare online. Ca urmare, cele mai bine vândute pachete estivale de pe platformă au fost cele din insulele grecesti, pentru care au optat 30% din turistii Paravion.ro, urmate de plajele din Turcia, peste 19% dintre turistii români care au achizitionat pachete de vară din oferta Paravion.ro optând pentru plajele din Antalya si Bodrum, de trei ori mai multi comparativ cu anul precedent.

Tot anul acesta, sectiunea de vacante Paravion.ro a fost structurată mai eficient, cu pachete de vacantă  usor de căutat si oferte speciale, last minute, mai bine evidentiate. Compania a adăugat pe platformă si serviciul de asistentă în paginile sectunii de vacante, prin intermediul canalului de chat pus la dispozitia utilizatorilor.

Paravion.ro, agentie de turism 100% online pe piata din România, oferă servicii precum rezervări de bilete de avion, vacante, închirieri auto si hotel. Site-ul dispune de un Call Center 24/24 si de solutii de sigurantă dezvoltate de către PayU. În 2013, Paravion.ro a lansat aplicatia pentru mobil Paravion powered by Vodafone, prin care utilizatorii îsi pot rezerva si plăti zborurile cu avionul direct prin intermediul telefonului mobil.