www.managementdeflote.ro - Porsche Mobility are un nou website dedicat serviciilor de management de flota

Porsche Mobility a lansat pagina web www.managementdeflote.ro dedicată clienţilor săi de flotă. Noua pagină web este concepută pentru a facilita clienţilor de flotă a Porsche Finance Group accesul la informaţii privind maşinile acestora, informaţii relevante referitoare la produsele şi serviciile companiei, dar şi date de contact importante.

Prin intermediul acestei pagini web clienţii de flotă pot accesa, de asemenea, serviciul FIS (Fleet Information System) care le permite accesul 24/7 la informaţii importante despre flota proprie, precum consumul de combustibil, o defalcare structurată a costurilor etc.

 „Dorim să oferim clienţilor noştri suport şi acces în timp real la toate informaţiile de care aceştia au nevoie, deoarece înţelegem faptul că un parteneriat pe termen lung se bazează pe transparenţă şi servicii de calitate”, a declarat dl. Christoph Binder, CEO al Porsche Finance Group.

Platforma www.managementdeflote.ro este o adaptare a versiunii austriece, România fiind una dintre primele ţări din grup care a implementat această nouă iniţiativă.

Porsche Finance Group se ocupă cu finanţarea autoturismelor aparţinând mărcilor holding-ului: Volkswagen, Skoda, Audi, SEAT, Porsche, Weltauto şi Volkswagen Autovehicule Comerciale. Grupul este prezent pe piaţa românească din 1999 şi include cinci companii: Porsche Leasing, Porsche Bank, Porsche Broker de Asigurare, Porsche Mobility şi Porsche Asigurări.

Porsche Finance Group oferă clienţilor săi soluţii eficiente şi rapide pentru achiziţionarea automobilului dorit, conform conceptului „one-stop-shop”: achiziţionare directă, în showroom, finanţare prin leasing sau credit, asigurare pentru maşină şi o administrare eficientă a flotelor de maşini.

Porsche Leasing Romania IFN SA oferă leasing financiar intern pentru persoane fizice şi companii.

Porsche Bank Romania este prima bancă auto specializată de pe piaţa românească – oferă credite pentru autoturisme.

Porsche Broker de Asigurare completează gama de servicii cu intermedierea de asigurări CASCO şi RCA.

Porsche Mobility a fost înfiinţată cu scopul de a dezvolta serviciul de management de flote, rent-a-car şi leasing operaţional.

Porsche Asigurări închide cercul serviciilor integrate ale Porsche Finance Group. Compania oferă asigurarea CASCO, valabilă în toată Europa, pentru maşinile noi şi rulate achiziţionate în leasing, credit sau cash, prin companiile grupului, Porsche Leasing, Porsche Mobility sau Porsche Bank. 
  
Porsche Finance Group este filiala locală a Porsche Bank A.G. În calitate de subsidiară a Porsche Holding, cu sediul la Salzburg, Porsche Bank A.G. este o companie internaţională specializată în servicii de finanţare auto. Porsche Holding are peste 40 de ani de experienţă în finanţarea auto şi este parte a Volkswagen Group.