www.goya.ro - proiect online de asigurari lansat de Safety Broker

Safety Broker, cel mai mare broker de asigurare independent cu capital local, împreună cu BAC România, lansează un nou magazin online de asigurări: www.goya.ro.

Proiectul, dezvoltat pe parcursul a 3 luni, a presupus o investiţie totală de peste 600.000 de euro, incluzând aici concepţia şi realizarea site-ului în sine dar şi bugetul alocat campaniei de marketing aferente.

“Obiectivul nostru este ca www.goya.ro să devină liderul pieţei de asigurări online în 1-2 ani. Investiţia pe care am făcut-o acum vine să reconfirme potenţialul pieţei de asigurări online din România, estimată la circa 45 milioane de euro”, declară Viorel Vasile, Managing Partner al Safety Broker.

 “Am decis să ne implicăm în proiectul www.goya.ro, datorită potenţialului semnificativ de creştere al pieţei de asigurări online din România pe termen lung. În momentul de faţă, mai puţin de 3% din asigurările non-life sunt încheiate prin canalul online, ceea ce reprezintă unul dintre cele mai joase niveluri de penetrare a distribuţiei de asigurări online din Europa", spune
Arin Ion – Partner, BAC România.

www.goya.ro permite vizitatorilor să încheie online asigurări auto, RCA şi Casco, de locuinţă, viaţă, sănătate şi de călătorie în străinătate, punându-le la dispoziţie toate informaţiile despre riscurile acoperite şi excluderile poliţelor.


“Una dintre noutăţile www.goya.ro este că aduce în atenţia clienţilor detaliile unei poliţe – de care depinde în mare măsură şi prima de asigurare – totul în transparenţă”, completează Viorel Vasile.

Compania Safety Broker a intermediat în primele 9 luni din 2012 prime de asigurare de circa 23,5 milioane euro, cu aproximativ 50% mai mult decât în perioada corespondentă a anului precedent.

Safety Broker este cel mai mare broker de asigurare independent, cu capital local, ce operează în România. Compania dispune de una dintre cele mai dezvoltate reţele teritoriale de sucursale şi agenţii, fiind prezentă cu o echipă de peste 500 de specialişti în Bucureşti, Alba, Arad, Argeş, Bacău, Bihor, Braşov, Buzău, Calaraşi, Caraş-Severin, Cluj, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomiţa, Iaşi, Ilfov, Maramureş, Mehedinţi, Mureş, Neamţ, Olt, Prahova, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiş, Tulcea, Vâlcea şi Vrancea.

Înfiinţată în 1998 ca bancă de investiţii - divizie a Europa Capital Management (ECM) - BAC s-a separat de ECM în octombrie 2000. În prezent BAC are o reţea regională puternică, având patru birouri în Balcani: Bucureşti, Belgrad, Sofia, Skopje şi un birou deschis la Minsk.


BAC a realizat peste 2 miliarde de euro în tranzacţii de M&A/Corporate Finance în regiune în ultimii 10 ani şi a fost fondator & manager al primului REIT listat în Bulgaria (Prime Property BG).
 

Companii precum Biofarm, Romstal Leasing, Cornerstone, Sitel, Infopress se numără printre tranzacţiile importante realizate de BAC în România de la înfiinţarea sa în 2005. De-a lungul timpului, BAC a investit în o serie de companii din România printre care Delta Distribuţie, Romcab şi News Outdoor România.