Afaceri de peste 36 milioane euro pentru Safety Broker, in anul 2012

Compania de brokeraj în asigurări Safety Broker a intermediat în anul 2012 prime de asigurare de peste 36,3 milioane euro, cu aproximativ 60% mai mult decât la nivelul anului 2011, depăsind cu circa 6 milioane euro obiectivele anuntate. Safety Broker îsi confirmă astfel, încă o dată, pozitia de cel mai mare broker de asigurare independent cu capital local ce operează în România.

Din totalul subscrierilor realizate în 2012, politele de răspundere civilă auto (RCA) reprezintă circa 22,5 milioane euro, în timp ce subscrierile aferente asigurărilor auto CASCO s-au ridicat la 8,3 milioane euro.

Viorel Vasile, Managing Partner al Safety Broker a declarat: “A fost un an al recordurilor pentru Safety Broker din toate punctele de vedere: cresterea extraordinară a business-ului, dezvoltarea retelei teritoriale care acum acoperă întreaga tară, consolidarea echipei de management, a fortei de vânzare, lansarea proiectului online goya.ro... De altfel, am început în fortă si anul 2013, în care ne propunem să crestem cu cel putin 22% intermedierile de asigurări si să fim alături de clientii nostri, ca întotdeauna”.

“Ca si strategie de dezvoltare, în 2013 am decis să lansăm noi platforme online si, de asemenea, să accesăm clientii corporate – companii de talie medie si mare - prin intermediul unei divizii dedicate acestui segment si a unei echipe de profesionisti specializati în tehnicile de risk management: Safety Corporate”, concluzionează reprezentantul Safety Broker. Noua divizie va fi lansată cu ocazia Conferintei Anuale Safety din 22-24 martie 2013.

Safety Broker este cel mai mare broker de asigurare independent cu capital local ce operează în România.

Compania dispune în prezent de una dintre cele mai dezvoltate retele teritoriale de sucursale si agentii, fiind prezentă cu o echipă de peste 500 de specialisti în Bucuresti, Brasov, Cluj, Constanta, Iasi, Pitesti, Târgu Mures, Târgu Jiu, Sebes, Odorheiul Secuiesc si Timisoara.