XTB ofera 10.000 RON celui mai performant trader

XTB România, lider pe piata locală de brokeraj, a lansat Real Trading Contest, un concurs în cadrul căruia traderii au sansa de a câstiga un premiu net în valoare de 10.000 RON. Câstigătorul va fi desemnat traderul care înregistrează cel mai mare randament procentual pe perioada de desfăsurare a competitiei. 

“Prin această initiativă dorim să răsplătim loialitatea clientilor nostri care investesc si tranzactionează prin intermediul XTB, recompensând clientul cu cel mai bun randament procentual înregistrat pe perioada concursului. Clientii care îndeplinesc conditiile minime de participare vor fi înscrisi automat în concurs. Nu există conditii aditionale sau limitări precum un volum minim de tranzactionare sau un număr minim de tranzactii. Mai mult, câstigătorul primeste premiul direct în contul său de tranzactionare si poate retrage în orice moment această sumă”, a declarat Tadeusz Kuropatwinski, General Manager XTB România.

Concursul are loc în perioada 12 mai – 7 iunie si este deschis tuturor clientilor XTB care au cel putin 2.000 RON în contul lor real la începutul competitiei. Clientii care au mai multe conturi reale se pot înscrie doar cu unul dintre acestea.

Orice alt client XTB care nu are în cont minimum 2.000 RON la începutul concursului poate opta să deschidă un subcont pe care să-l alimenteze cu această sumă minimă, fiind astfel inclus automat în competitie. Mai mult, orice persoană care îsi deschide, pe perioada concursului, un cont real XTB si investeste cel putin 2.000 RON va fi înscrisă automat în Real Trading Contest.

X-Trade Brokers Dom Maklerski este lider pe piata de brokeraj în Europa Centrală si de Est.  Înfiintată în 2002, în Polonia, compania are peste 20 de sucursale în Europa, Asia si America de Sud.  În România, X-Trade Brokers Dom Maklerski SA Sucursala Bucuresti (XTB România) este activă pe piată din 2009.

Compania oferă acces la pietele valutare (forex), de mărfuri si de capital (actiuni si indici bursieri în pietele majore si cele emergente). XTB România oferă tehnologie de vârf clientilor săi prin intermediul platformelor de tranzactionare în versiune desktop si mobilă. Compania se implică activ în programe de educare pe teme de analiză tehnică si fundamentală, psihologia investitorului si managementul riscului.

Prin tehnologie, educatie, suport individual si servicii de vârf pentru clienti, XTB România creează conditiile pentru succes. XTB România face eforturi constante pentru a îmbunătăti calitatea serviciilor pe care le oferă clientilor săi. Astfel, analistii XTB România sustin periodic prezentări pe teme relevante pentru pietele financiare si sunt disponibili zilnic pentru întâlniri cu clientii. În România, XTB România  este reglementată si supervizată de Comisia Natională a Valorilor Mobiliare (CNVM).