Saxo Bank lanseaza Saxo TV

Saxo Bank, bancă specializată în investitii si tranzactionări online, a lansat Saxo TV sub managementul fostului editor-prezentator Bloomberg TV, Owen Thomas. Obiectivul televiziunii este să furnizeze analize financiare si de business, având continutul integrat în TradingFloor.com, comunitatea online de investitii financiare a Saxo Bank.

Saxo TV este avangarda continutului digital si comunicării oferite clientilor si îsi propune să furnizeze un nou tip de serviciu de televiziune. Saxo TV va oferi materiale exclusive si analize de piată, din interiorul pietei. Va adăuga o nouă perspectivă si continut analitic subiectelor de business în derulare, pentru a le oferi investitorilor o imagine mai amplă, mai profundă a ceea ce se întâmplă pe piata financiară globală.

De-a lungul carierei sale, Owen Thomas a acoperit teme si subiecte de primă mărime din lumea financiară pentru lideri în lumea televiziunii precum CNN, BBC World News si Bloomberg. Va fi acompaniat de prezentatoarele Lea Jakobiak de la Sky News si Sara Walker, plecată de la Bloomberg. În echipă sunt si trei editori imagine si operatori video.

Owen Thomas a declarat: “Toată lumea vede că modul în care privim televiziunea si consumăm informatia se schimbă. Oamenii cer constant un flux de informatii relevante: asta este ceea ce vom furniza la televiziunea Saxo Bank. Pentru majoritatea organizatiilor, viitorul digital este în obiectivul imediat, însă nu au nicio idee despre cum va arăta acesta. Saxo Bank a preluat initiativa si va oferi clientilor instrumentele de care au nevoie pentru a se adapta unei lumi în permanentă schimbare. În dezvoltarea Saxo Bank, un important accent se pune mereu pe dorinta de a ne diferentia ca o bancă specializată tranzactii si investitii cu focus pe client. Saxo TV este un pas înainte în aceeasi directie.”

Saxo Bank este o bancă specializată în investitii si tranzactionări online. Banca permite clientilor să tranzactioneze instrumente valutare (FX), CFD-uri, ETF-uri, actiuni, contracte Futures, optiuni si alte instrumente derivate prin intermediul a trei platforme de tranzactionare; platforma pe bază de browser SaxoWebTrader, platforma care poate fi descărcată SaxoTrader si SaxoMobileTrader, o platformă pentru telefonul mobil.

Platformele sunt disponibile în peste 20 de limbi, direct de la Saxo Bank sau prin intermediul unuia dintre clientii institutionali ai băncii. White label reprezintă pentru Saxo Bank o zonă de business importantă si presupune personalizarea si crearea de mărci pentru platformele de tranzactionare  pentru alte institutii financiare si brokeri. Saxo Bank are peste 120 de clienti white label si deserveste mii de clienti retail în peste 160 de tări. Saxo Asset Management a fost lansat în 2009 pentru a deservi segmentul investitorilor bogati si, de atunci, si-a triplat volumul bunurilor pe care le gestionează. Saxo Bank are sediul în Copenhaga si birouri în Australia, Cehia, Franta, Grecia, Italia, Japonia, Olanda, Singapore, Spania, Elvetia, Marea Britanie si Emiratele Arabe Unite.