Asigurare RCA online - asigurarea de raspundere civila auto pe www.elefant.ro

Posesorii de autovehicule isi pot incheia acum asigurarea de raspundere civila auto (RCA) pe website-ul elefant.ro, folosind o interfata foarte intuitiva si prietenoasa.

Pana in data de 27 noiembrie 2013 inclusiv, fiecare utilizator care incheie o asigurare de raspundere civila auto va beneficia de un discount de 5% la achizitionarea politei RCA de pe elefant.ro.

„Lansarea categoriei de asigurari este inca un pas pe care www.elefant.ro il face spre diversificare. In afara asigurarii RCA online pregatim si alte servicii din aceeasi sfera care sa imbunatateasca semnificativ viata clientilor elefant.ro. Vor putea sa cumpere rapid, comod si in siguranta cat mai multe produse si servicii de care au nevoie zilnic“, spune Cristian Herghelegiu, CEO la elefant.ro.

Politele de asigurare RCA comercializate online vor fi livrate prin curier, la adresa specificata de cumparator si au acelasi regim legal ca si politele incheiate la un intermediar de asigurari traditional.

"Obiectivul nostru este sa devenim principalul furnizor de servicii pentru piata de asigurari online Investitia pe care am facut-o acum vine sa reconfirme potentialul pietei de asigurari online din Romania, estimata la circa 45 mil. euro. Una dintre noutatile proiectului este de a oferi clientului o cat mai mare transparenta in achizitionarea serviciilor de asigurare", a declarat Viorel Vasile, Managing Partner al Safety Broker.

Cei care doresc sa incheie asigurarea RCA online pot realiza acest lucru accesand www.elefant.ro/rca.

elefant.ro a intrat recent si pe piata de flash sales, evaluata la 55-60 milioane de euro, fiind primul jucator ce ofera campanii de reduceri cu durata limitata (flash) la categoria carte. Sub denumirea Happy Days, elefant.ro propune in fiecare zi o campanie flash, cu reduceri de pana la 75% la titluri atractive din literatura universala.

www.elefant.ro este cea mai mare librarie online de pe piaţa din Romania. Inaugurat in 17 iunie 2010, graţie unei finanţari din partea fondului de investiţii Greenlight Invest (vehicul investitional al Fribourg Investment), site-ul se bucura de mii de vizitatori zilnic. In 2012, elefant.ro a inregistrat o cifra totala de afaceri de 3,6 milioane euro, compania estimand pentru anul curent o dublare a acesteia. Anul acesta compania va continua investiţiile demarate anul trecut in extinderea pe noi verticale de business, acesta fiind un important obiectiv de creştere pentru retailer-ul online. Mai multe despre elefant.ro pe pagina de Facebook a companiei.

Safety Broker este cel mai mare broker cu capital 100% romanesc dupa ce acum aproape 10 ani si-a inceput activitatea ca un broker dedicat „asigurarilor grele” – la sfarsitul anului 2012 a fost pe locul 3 in clasamentul intermediarilor din piata de asigurari iar in trimestrul intai din 2013 a fost anuntat ca fiind pe locul al doilea in piata de intermediere in asigurari. Acum, Safety Broker are 200 de puncte de vanzare prin intermediul sistemului de franciza, cat si prin birouri proprii ajungand la o retea de vanzari de aproximativ 4.000 de agenti. in anul 2012 compania a intermediat un volum de prime de 34 milioane euro iar pentru 2014 estimeaza un volum de 45 milioane euro.