Apropo TV are Mercedes-Benz Viano drept masina oficiala a emisiunii

Mercedes-Benz Viano a devenit Maşina Oficială a emisiunii Apropo TV, realizată de Andi Moisescu şi difuzată pe Pro TV. Andi Moisescu şi echipa Apropo TV au regăsit în calităţile acestui autovehicul valorile care îi reprezintă şi care stau la baza conţinutului de calitate pe care îl oferă telespectatorilor: eficacitate, responsabilitate şi eleganţă.

„Eleganţa puterii” este sloganul modelului Mercedes-Benz Viano, adresându-se unui public elitist, la fel ca emisiunea Apropo TV. Ambele brand-uri oferă publicului excelenţa, fie că vorbim de o experienţă a condusului desăvârşită sau de un timp de calitate petrecut în faţa micului ecran.

Andi Moisescu, realizatorul Apropo TV, a fost încântat de calitatea şi serviciile Mercedes-Benz, optând pentru Viano drept Maşină Oficială a emisiunii: „Autovehiculele Mercedes-Benz sunt realizate cu rigurozitate şi atenţie la detalii, iar echipamentele şi dotările sunt ireproşabile. Ne-am dorit o maşină spaţioasă, elegantă şi sigură, care să ne susţină toate proiectele şi creativitatea fără limite!”, susţine Andi Moisescu.

Mercedes-Benz Viano va răspunde provocărilor alături de Apropo TV şi va susţine echipa în realizarea materialelor şi reportajelor. „Viano este un autovehicul pentru perfecţionişti, asemenea celor de la Apropo TV. Asocierea cu această emisiune ne onorează şi ne bucurăm că Viano a fost răspunsul căutărilor echipei! Sunt sigură că noua Maşină Oficială le va oferi siguranţa şi confortul de care au nevoie, pentru ca ei să se poată concentra în cotinuare pe obţinerea conţinutului excelent cu care ne-au obişnuit”, declară Ioana Lemnaru, Sales & Marketing Manager Vans Mercedes-Benz România.

Mercedes-Benz Viano este soluţia optimă atât ca maşină de familie, cât şi ca autovehicul pentru propriul business. Îmbinând tradiţia Mercedes-Benz cu dorinţa de a obţine excelenţa, Viano oferă o ţinută de drum impecabilă şi confort absolut. Viano este disponibil în trei variante de lungime şi trei variante de echipări: TREND, AMBIENTE şi FUN.

Viano beneficiază de 3 ani garanţie extinsă fără limită de kilometri (ExtendPlus), 3,95% dobândă anuală (avans 15%, perioadă 12 luni, DAE 9,77%) şi de 30 de ani de mobilitate (prin seviciul Mobilo).