Ina Crudu a fost desemnata Director General la Carpatica Asig

Incepand cu luna iunie 2013 Carpatica Asig anunta desemnarea doamnei Ina Crudu in functia de Director General, specialist al carui profesionalism este validat de vasta experienta în piata asigurarilor. Ina Crudu s-a alaturat echipei Carpatica Asig avand o experienta de peste 13 ani in functii de conducere in cadrul unor companii de top din piata de asigurari, perioada in care a demonstrat capacitatea de a genera si implementa strategii de succes si de a depasi obiective de afaceri ambitioase.

“Preiau mandatul acordat de Carpatica Asig cu incredere in potentialul companiei, care, ca parte a unui grup cu capital integral romanesc, dispune de resursele si flexibilitatea necesare pentru o buna dezvoltare în conditiile mediului economic dificil actual. Consider ca experienta acumulata timp de 13 ani în diferite functii de management în cadrul industriei si implicarea cu intreaga echipa Carpatica Asig vor duce la realizarea obiectivelor financiare ale companiei si a celor strategice, incepand de la imbunatatirea serviciilor oferite clientilor nostri, pana la asigurarea unui cadru de dialog pozitiv cu partenerii de afaceri din piata de asigurari.”, a declarat Ina Crudu.

Ina Crudu a ocupat anterior functia de director de vanzari la Astra Asigurari si director de regiune si director de sucursala in Astra Asigurari si AGI Romania.


CARPATICA ASIG a fost înfiintata în anul 1996, cu capital integral privat, sub denumirea de ASA ASIGURARI ATLASSIB, in cadrul holdingului ATLASSIB. In septembrie 2004 compania şi-a schimbat denumirea în CARPATICA ASIG- parte a Grupului Financiar CARPATICA, raspunzand astfel cerintele pietii privind serviciile  financiare integrate. Compania are peste 90 de unitati in intreaga tara, colaborand cu peste 5000 de intermediari si practica asigurari generale (non-viata).
 
Carpatica Asig a inregistrat in ultimul an o evolutie ascendenta semnificativa, consemnand in 2012 o crestere de 47.6% comparativ cu anul anterior.
La finalul primului trimestru al anului 2013 compania a ajuns la o cota de piata de 7.31%, plasandu-se astfel pe locul 7 in topul asigurarilor generale.