Patinoarul Cotroceni on Ice introduce in premiera in Romania serviciul ice karting

AFI Palace Cotroceni, cel mai mare centru comercial din România, îsi măreste gama de optiuni de distractie prin serviciul ice karting, introdus în premieră în România de patinoarul Cotroceni on Ice. Astfel, de la finalul lunii aprilie vor fi disponibile trei karturi special create pentru curse pe gheată, ce reprezintă un nou punct de atractie în centrul comercial.

„În AFI Palace Cotroceni  oferim clientilor nostri un mix variat de optiuni de distractie, ce vin în întâmpinarea dorintelor unui public extins. Urmărim constant trendurile internationale si suntem deschisi să introducem pe piata din România concepte noi, care să diversifice si mai mult posibilitătile de petrecere a timpului liber din centrul nostru comercial. Cu această ocazie îi invităm pe clientii nostri să vină la patinoar si să se numere printre primii care vor testa serviciul ice karting, în România.”, declară Aura Dinu, Marketing Director, AFI Palace Malls Division.

"Prin ice karting deschidem patinoarul si celor care nu stiu să patineze. Iar drifturile pe gheată sunt de senzatie. Ne asteptăm ca numărul clientilor care vin să se distreze la Cotroceni on Ice să fie mai mare comparativ cu anii precedenti. " a adăugat Catinca Oprea, PR Cotroceni on Ice.

Karturile vor putea fi închiriate la patinoar printr-un sistem online sau telefonic si vor putea fi conduse de adulti, dar si de copiii care au împlinit vârsta de 8 ani. Fiecare client va beneficia de un scurt instructaj înainte de a începe cursa pe gheată. Karturile functionează pe baza unui sistem electric si pot fi controlate si de la distantă, prin intermediul unei telecomenzi.

Noul serviciu de distractie introdus de patinoarul din AFI Palace Cotroceni va fi folosit si în scop caritabil, iar 10% din încasările provenite din primele 100 de închirieri de karturi pe gheată vor fi directionate de Cotroceni on Ice către Magicamp, Tabăra Copiilor Diagnosticati cu Cancer.